Nesze!szer

És akkor Lady Gaga hasa kiakasztotta a láthatatlan okoskodókat

2017. február 07.

lady_gaga_hasa.jpg

 

 A tegnapi nap semmi másról nem szól pici túlzással, mint a Super Bowl döntőről. Arról, micsoda eszméletlen meccs volt és arról, milyen brutálisan jó volt Lady Gaga halftime show-ja (mi is megmuttuk nektek.). Aztán, amikor már elültek a hangok, elindult a neten egy másik vonal. Ez pedig arról szólt, hogy milyen hasa van Lady Gagának és hogy mennyire kibuggyant a flitteres bugyikából. Megindult a kommentek, a trollok nem túl kedves véleményeinek áradata. Otthonról, a számítógép elől és a chips mellől írták, hogy mennyire gáz Gaga kinézete. Mondták ezt úgy, hogy az énekesnő, akit korábban egyáltalán nem kedveltem például, iszonyatos energiáról és profizmusról téve bizonyságot, tűsarkúban nyomta végig a negyedórát úgy, hogy szolid kezdésként, a félelem legkisebb látható jele nélkül beugrott a nézőtérre. Erre mi történik? Elkezdik szidni Gagát, hogy ilyen hassal hogy lehetett kiállni a nézők elé. Ne már!

Konkrétan eléggé hibátlan alakja van az énekesnőnek. Lehet, hogy a hasa picit vizesebb volt (menstruáció előtt például a nők pontosan ismerik ezt az állapotot), vagy egy korábbi fogyás után maradt némi bőr. De ez minden csak nem úszógumi és hájréteg. És kérdéses, azok, akik kommenteltek és "leírták" Gaga hasát, milyen pocakkal teszik mindent a számítógép előtt ülve? Ja, hogy a nadrágot sem tudják begombolni éppen és a harmadik szendvicset tolják be reggel óta? (Pici kitérő, hogy és amennyiben kicsit magasabbra szabták volna a falatka nadrágocskát, nem lett volna az a mini buggyanás.)

Szerintem sokan örülnénk, ha ilyen hassal rendelkeznénk, mint ő. Igen, mi nem állunk ki milliónyi ember elé flitteres bugyiban, hogy utána ujjal mutogasson mindenki ránk. Mennyivel könnyebb helyzetben vagyunk! Sokan valahogy úgy képzelik, a sztárok hibátlanok kell legyenek. De miért? És mi a hibátlanság? Van valahol egy bizottság, ahol megmondják, milyen a szép has, hogyan néz ki az említett tökéletes testrész és csak a pecsét után lehet színpadon fellépni? Gaga mindig vállalta magát, nincs gond az önazonosságával. Művészetéhez hozzátartozott az is, ha éppen húsnak öltözött. És nagyon remélem, hogy az eszméletlen műsor után, amit lenyomott, pestiesen fogalmazva: lesz...ja a hasát...illetve azt, amiket okosak írnak róla. Otthonról, a számítógép elől, ahol a billentyűzet kiválóan slankít és takar...

Ps: nagyon remélem, egy anyuka sem szidta Gaga hasát a gyereke előtt. Mert és amennyiben azt tanítjuk a kicsiknek, csak a tökéletes a szerethető, ügyesen telepakoljuk utódainkat gátlásokkal, görcsökkel. Az pedig csak a következő nemzedék pszichológusai(nak) pénztárcájának tesz jót!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5612190528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása