Nesze!szer

Meghan Trainor és a Skechers

2016. december 01.

 

skechers_meghantrainor_1.jpg

 
Britney Spears, Christina Aguilera, Carrie Underwood és Demi Lovato után újabb fiatal énekesnő, Meghan Trainor adta nevét a Skechers márkához. A 22 éves Meghan már több világhírű slágert tudhat a magáénak, aminek eredményeképp idén a Grammy-díjat is megkapta. 
 
Új kihívását kitörő lelkesedéssel fogadta, amivel egy régi álma vált valóra: „Már nagyon vártam, hogy körbeutazzam a világot, és közben ott lássam az arcomat a Skechers üzletek óriásplakátjain. Hatalmas megtiszteltetés számomra egy ilyen világmárkával való együttműködés.” – nyilatkozta.
 
A kollekció a Skechers Originals nevet kapta, amit tökéletesen tükröz a cipők megjelenése is: dögös virágminták, fényes lakkbőr, csillogó anyagok, vidám, retro stílus.
Ez pedig szuperül illik Meghanhoz, aki sosem akart beállni a sorba, és kirívó ízlésével állandóan szembeszáll a szerinte unalmas, egyhangú trendekkel (megértjük!). Szerintem érdemes kockáztatni, és vállalni az egyediségünket – számomra pontosan ezt üzeni a Skechers új kollekciója.” – tette hozzá Meghan Trainor.
A márka bennünket is meglepett egy pár Skechers Originals cipellővel, aminek bevállalós stílusa szerintünk a fiatalabb korosztályt célozza meg – de megértjük, aki 40 felett is hordja, sőt. Merthogy egyébként sportos cipő jellege a rejtett sarkától és magas szárától lesz mégis kicsit csajos és a vádlikat is olyan szépen kiemeli, hogy csak na. Jellemző a puha bőrbetétes felsőrész, léghűtéses, a memóriahabos cipőtalpbetét pedig a non plus ultra, amit ha lehetne minden cipőnkbe teleportálnánk. Egyébként tényleg nagyon ideális viselet akkor, ha sportosnak akarsz tűnni, de közben töpszli se szeretnél lenni.
 
Persze, a viselése inkább enyhébb időben javasolt, mert sehol sem olvastuk róla, hogy vízálló lenne.
 
A kollekció elérhető a Skechers márkaboltokban, a Westend, az Árkádban és az Aréna Plazaban kb. 20-22.000 Ft értékben.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7011993964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása