Nesze!szer

Olimpiai formaruhák és a kedvenceink a megnyitóról

2016. augusztus 06.

 

magyarok_rio.jpg

 

 

Ma délelőtt, amikor az olimpia megnyitójának ismétlését néztük és megláttuk a magyarokat USE ruhában bevonulni, megdobbant a szívünk. Nyilván a sportolókért is, de végre úgy éreztük, ez a formaruha egyszerűen csodálatos. Trendi, elegáns, cool és kicsit tekintélyt is parancsoló (bocsi!). Imádtuk a ravasz kis megoldásokat, hogy van cipő, aminek piros a talpa és az öltöny, ahogy Szilágyi Áronon állt... szóval. Mások is felfigyeltek erre a formaruhára, ugyanis a People magazin a legjobb ruhák között említi a magyarokét és azt írta: a kifutón fogjuk majd látni ezeket! Reméljük és még egyszer gratulálunk a USE-nak, akik nem kis dolgot ugrottak meg! Ám jöjjön még néhány kedvencünk. 

 

amerika_rio.jpg

 

Az amerikai formaruhákat nem meglepő módon most már hagyományosan Ralph Lauren tervezi. Igazi bravúr idén is az egész, igazából egy gazdagokból álló hétvégi koktél partyn tudnánk megjelenni benne. Már, ha hívnának Hamptonsba bennünket... (Ps: Phelps apuka azért cuki, nem?!)

 

aruba-435.jpg

 

Ó, hát ha valami, hát az arubai ruhák igencsak jó kedvre derítik az embert. Szeretnénk újra vakációra menni, most azonnal a tengerpartot kérjük! 

 

bermuda_rio.jpg

Ó, ha nem tudnánk, hogy honnan jöttek ezek a sportolók, simán ki is találhatnánk. De azért eláruljuk! Ez itt Bermuda országának olimpiai válogatottja. Mit szóltok?

 

indonezia_rio.jpg

 

Indonézia úgy gondolta, bemutatja rendesen a nemzeti hagyományait. Jól is tették, nem is lettek annyira szörnyűek, mint lehettek volna...

 

cook_szigetek.jpg

 

Nem, ez nem a Snapchat, amit látsz, hanem a Cook-szigetek formaruhái. Szeretjük a fejdíszeket, valószínűleg feléjük sem depressziósak az emberek...

 

ausztralia_rio.jpg

 

Ők azok, akik nálunk a dobogó második helyén osztoznak a formaruha versengésben az amerikaiakkal. (Nyilván a magyarok az elsők!). Ez az ausztrál csapat, akiknél ez az elegancia csodás. A szürke nagyon jó a sárgával, a Sportscraft nevű cég tervei alapján. Le a kalappal! 

 

ttonga-800.jpg

 

A végére hagytuk a bónuszpontot. A bevonulást, amit senki nem felejt el és nem csodálkoznánk, ha a következő napokban mémek ezrei lepnék el a netet. Tonga sportolóit látjuk és a nemzeti jellegzetességeket Nikolas Taufatofua prezentálta (nem tangában). Köszönjük, végleg megjegyeztük felsőteste révén a szigetcsoport nevét! 

Ps: az olasz formaruhát sajnos nem tudtuk a jól sikerültek közé sorolni ezen az olimpián, valószínűleg Armani bácsi nem ért rá rendesen odatenni magát. Stella McCartney angolokra szánt cucca sem lett rossz, de nem is annyira jó. Sebaj, majd 4 év múlva...

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr859167952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása