Nesze!szer

Izzadásgátlás természetesen!

2016. június 17.

 

 

monroe_izzad.jpg

 

Senki előtt nem titok, hogy alumíniumsókkal gátolják az izzadásgátlók azt, hogy a kellemetlen szagok elijesszék a környezetünket. Ez sok minden igazság szerint, de csak nem egészséges egyesek szerint. (Mellrák gyanúval mindenképpen figyeljetek erre, vagy gyógyulás után, erre az orvosok is figyelmeztetnek!) Minap valaki azt kérdezte tőlünk, mi milyen natur deókat használunk. Hát, akkor most gyorsan mutatunk is kettőt, ami nekünk bevált. 

 

ilcsi_natur_deo2.jpg

Az ILCSI Natúr Deo a gyógynövények erejével gondoskodik a üdeség fenntartásáról egész nap.  Az organikus mandarin- és citromfűolaj, valamint az aloe antibakteriális és természetes fertőtlenítő tulajdonságaival semlegesíti a nem kívánt testszagot. Védelmet nyújt a pórusaink elzárása nélkül, szem előtt tartva a test természetes méregtelenítő folyamatait. Tehát nem ártasz magadnak egyáltalán!
Ami jó, hogy apunak és anyunak is, tehát uniszex!  Növényi hatóanyagai: mandarinolaj, citromfűolaj, orvosi szappanfű, aloe vera. Nagyon jól használható, magyar termék, csak támogatni tudjuk őket! 
Ilcsi Natúr Deo 1990Ft
springflowers.jpg
A Biobaza Spring Flowers deója most az új kedvencünk. Iszonyat romantikus illata van. Gyógyszerészeti minőségű természetes kozmetikum egyébként, alumínium, alkohol- és mesterséges illatanyag mentes. Tengeri só és ásványok vannak benne és illóolajok. Véded is a bőrödet, nemcsak szagtalanítasz. Ja, a Biobazánál férfiak számára is vannak deók, szerintünk érdemes a teremtés koronáival is kipróbáltatni. Mi imádjuk ezt a finomságot, őt hordjuk most a táskánkban. Illetve táskáról táskára... A rózsafaolaj és a geránium függővé tesz! 
Biobaza Spring Flowers natur deó 1 199 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr868817982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása