Nesze!szer

Vidám vasárnap

2016. május 14.

 

constance-jablonski-beach-glamour-france-may-2016-editorial10.jpg

 

 

Eljött az aratás ideje. Mindenki, amit elvetett, most kénytelen lesz learatni. Sokan érzik igazságtalannak életüket, mert azt gondolják, nem érdemlik meg, hogy megcsalják, megalázzák őket, hiszen ők soha életükben nem tettek ilyet. Ez lehet, hogy így van, de a lélekruhában eltárolódott mindaz, amit eddigi életeinkben megéltünk, és ami eddig nem került feldolgozásra, az most utat tör magának. Éppen ezért nem azon kell gondolkodni, miért is ilyen szerencsétlen az ember, hanem tárt karokkal fogadni mindent, ami jön és nyitottnak lenni a megoldásokra. Így sokkal gyorsabban léphetünk túl bármin. Nem árt naponta többször tudatosítani magunkban: ÉN VAGYOK A FELELŐS! Minden eddigi megtapasztalásomért én vagyok a felelős. Az az ember, aki erre ráérez, képes lesz saját maga irányítani életét. Senkit és semmit nem hibáztathatunk életünkért, hiszen minden döntést mi magunk hoztunk. Még azt is, hova és mikor születünk meg. Tudtuk, hogy pontosan ezekre az emberekre és körülményekre van szükségünk, hogy kiegyenlíthessük, amit lelkünkben hordozunk.
A karma elengedése nem azt jelenti, hogy holnaptól minden tökéletes, hanem azt, hogy szituációk által lehetőséget kapunk, hogy szembenézzünk a múlt terheivel és feldolgozzuk azt. Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha belemegyünk a szituációkba. Amikor szembenézünk legmélyebb félelmeinkkel. Amikor nem elmenekülünk, hanem végre megértjük és megoldjuk azt. Az elmúlt időszak számtalan lehetőséget adott nekünk erre. Egy karma akkor tekinthető megoldottnak, amikor megértetted a rendeltetését és elfogadtad. Ezáltal automatikusan megtörténik a megbocsátás és az elengedés. Nyugalomra lelsz.
Mohácsi Viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr238716856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása