Nesze!szer

Erre figyelj most!

2016. április 17.

 

 

richard-bush-harpers-bazaar-06-620x749.jpg

 

Egy fordulóponthoz érkeztél és át kell lépned egy kapun, ami csak akkor nyílik meg számodra ha hajlandó vagy magad mögött hagyni a múltból magaddal cipelt régi energiákat, amik a játszmákhoz, az egóhoz a félelemhez és az aggodalomhoz kötnek téged.

A régi energia korlátai közé tartozik a anyagi szűkösség gondolat, ami folytonos szorongással töltött el téged a múltban.

Az életed egy új csodával az új spirituális energiával akar feltölteni téged, de ez nem lehetséges egészen addig, amíg a régi energia uralja gondolataidat, az érzéseidet és a cselekedeteidet. Ahhoz, hogy átléphess a kapun le kell tenned a régit, hogy ajándékba kaphasd az újat. A kettőt egyszerre nem viheted magaddal. Ne félj semmilyen bonyolult dologra nincs szükséged, egyszerűen csak ki kell jelentened, hogy leteszed a régit és nyitottá válsz az újra.

Mondd a következő mondatot hangosan: "Úgy döntöttem, hogy magam mögött hagyom a régi energiát és magamba fogadom az újat!". Ezzel a mondattal kifejezed a szándékodat a változás előtt, ami azonnal megkezdődik.

 

 Schilling Péter számmisztikus

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr838635106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása