Nesze!szer

Rimmel news

2016. április 16.

 

 

 

Nem ragozzuk, soroljuk egyik kedvenc márkátok újdonságait. 

 

1.,Moisture Renew Sheer & Shine ajakrúzs

Szükséged van a feltöltődésre? Itt vannak most a Moisture Renew Sheer & Shine ajakrúzst, amelyek új, ápoló hatású, vitaminban gazdag terméket áttetsző és ragyogó 8 különböző színben jelent meg Hidratáló összetevőkben gazdag, mely jól ismert telt, tökéletes hatású színeiről. Minden lány megtalálja a stílusához legjobban illő színt, legyen szó letisztult vagy vibrálóan kihívó megjelenésről. Választhatsz buja pinket, fénylő korallt, piros cseresznyét vagy sikkes natúr színt, mindegyik fényes, ragyogó és azonnal felkelti a figyelmet. Már, ha szeretnéd!

 

2.,  Super Gel manikűr

Kezeket fel, aki szereti a zselés manikűrt! Imádod, de nincs időd elmenni egy szalonba? Semmi gond! A Super Gel körömlakkot, a különleges, kétlépéses, zselés hatású lakkok fantasztikus színű és fényű sorát, mellyel akár 14 napig is tökéletes marad a festésed. Felvitele könnyű, száradása kb. annyi, mint egy normál lakk esetében és nem kell hozzá UV lámpa. Az eredmény: hibátlan fényes felület, szinte 3D-s hatás. Készítsd el saját mesésen ragyogó manikűröd olyan könnyen, akár az egyszeregy. Nekünk óriás kedvencünk lett.

 

3., Rita Ora tavaszi/nyári körömlakk kollekciója

A színek most még harsányabbak! Ebben a fesztiválozós időszakban olyan tomboló árnyalatokat ismerhetsz meg, amilyeneket eddig még soha nem láttál! A 60 Seconds Super Shine by Rita Ora: 7 szuper-fényes, villámgyorsan száradó, ütős színt, 7 örömteli, vidám bulis napra ajánlva. Ebben az évben Rita Ora a kifutók világából és a legmenőbb zenei számokból nyert inspirációt a szivárvány minden színében tündöklő, vibráló árnyalatok, melyek beragyogják a napod. Attól függetlenül, hogy éppen dögös rocker vagy pop hercegnő akarsz lenni az új színek tökéletes választékot kínál nappalra és éjszakára. Rita igazán vidám, színpompás kampányfotót hozott össze. A fotót nézve kétség sem fér hozzá, hogy Ora kisasszony az igazi bulizós stílus megtestesítője. Fess és partyzz, tedd feledhetetlenné ezt a nyarat!

Nesze!Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr218576400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása