Nesze!szer

SzínCity, avagy melyik árnyalat mit jelent és mikor vedd fel! by Süel

2016. április 08.

 

 

suel1_5.jpg

 

Soha nem véletlen, hogy mikor, melyik színű ruhadarabhoz nyúlunk a szekrényben! De mi lenne, ha ezt némileg tudatosabban tennénk, tennétek? Ehhez gondoltuk, hogy nyújtunk némi segítséget - főleg, így a Glamour napok magasságában -  elmesélve néhány főbb szín jelentését, üzenetét. Ennek tolmácsolására a Süel darabjait hívtuk segítségül, hisz ők csodás árnyalatú kötött darabokat készítenek, kardigántól a pulóverig, nyári pólóig. A Fashion Streeten járunk náluk az üzletben, így a képeket a belvárosban fotóztuk. Nem díszítettük túl a ruhákat, pontosan azért, hogy az üzenetre koncentráljunk. (Modellnek pedig pont kéznél voltam és jól kiválasztottam a kedvenceimet tőlük!...) Na, akkor jöjjön a lényeg!

A felső képen egy narancssárga darabot viselek. A szellem és a libidó egyensúlyáról szól, Japánban és Kínában a boldogság és a szeretet színe, buddhistáknál pedig a megvilágodás fénye. Egyébként a szexcsakrára tudsz hatni vele, amennyiben kell némi ösztönzés, vagy gondok vannak ezen a területen. Nőgyógyászati betegségek esetén is bevetheted. Ne félj narancssárgát viselni, mert nem annyira agresszív, mint a piros, mégis élet van benne rendesen! 

 

suel2.jpg

 

Ne menjünk messzire, jöjjön a sárga! Öröm, öröm és öröm, fény! Mindez együtt egy színben. A hit, a jóság és az intuíció színe is. Én imádom ezt a jókedvű árnyalatot, mert ösztönzően hat másokra is, egyszerűen vidámabb lesz mindenki. Amennyiben lehangolt vagy, nyugodtan ránts elő egy sárga ruhadarabot, hidd el, az energiája vissza fog hatni rád!

 

suel3.jpg 

Piros, piros, tilos... Igen, vannak helyzetek, amikor ne válaszd ezt a bikavadító színt. Mert igen, bizonyos bikákat megvadít, viszont egy megbeszélésen, ha csak nem akarod megenni a tárgyalópartneredet, erősen ijesztő lehet. Első randira sem ajánlatos, mert szegény fiú lehet, hogy úgy megijed, hogy elfut és meg sem álla következő imaházig. Viszont a kapcsolat felpezsdítésére, a partyban a megjelentek bezsongítására jó segítség egy piros. Akár farmerrel is hatásos lehet, csak győzd levakarni magadról a megvadult jelentkezőket! Erő, hatalom, libidó és szenvedély, energetizálás - ez a piros! Túl tüzes személyiség ne viseljen sokat a színből, mert szinte felperzseli energiájával a környezetét!...D

 

suel4.jpg

 

Biztos te is észlelted már, hogy azokon a bizonyos napokon gyakrabban nyúlsz a fekete cuccaidhoz. Vagy akkor, ha fáradt és kedvetlen vagy. Ilyenkor az ember jól el tud bújni a feketeségben. Spirituális szinten ez nem a legjobb energia, de tudjuk, a divatnak bizony ez a kedvence. Nem véletlenül, mert hihetetlenül elegáns tud lenni! Amennyiben kevés energiád van és vágynál némileg többre, nehogy ezt a színt vedd fel, mert ez a buddhisták szerint a legrosszabb energia. Viszont elmélkedős, gondolkodós projektek idejére, vagy akkor, ha szeretnél magadban lenni kicsit, alkotni, monyózni a gondolatokkal, jelöld meg a feketét! Egyébként pedig, egy nő ruhatárában a kis fekete kell, hogy alapdarab legyen, amit bármikor feldobhatunk valami mással és szuperül variálhatunk. 

suel_zold.jpg

 

Tavasz, megújulás, élet, egészség, nyugalom. Nem véletlenül. Gyógyító szín egyébként! Használd tudatosan, akkor, ha valamiből szeretnél gyorsan kilábalni. Nem véletlenül zöld a kórházak folyosója sem, egyébként Rafael arkangyal színe is, ő a gyógyításért felel, főképp a pszichés betegségek esetében. Spiritualitásra nyitottabbak, ha kilábalnának a betegeskedésből, válasszák a zöldet, jól járnak! 

 

suel6.jpg

 

Tisztaság, tisztaság és tisztaság, ez a fehér. Ártatlanság és béke, új kezdet. Ez a szín az, amelyet színtelennek mondanak sokan, mégis, a fehérben található meg minden szín tulajdonképpen. Tehát maga az élet is. Nemcsak vízparton, egy barnára sült bőrön lehet hatásos, de akkor is, ha valakit szeretnél megbékíteni és megnyugtatni. Amennyiben nem könnyű valakit meggyőznöd a magad igazáról, ne a fehéret válasszad megbeszéléshez, de ha valamiben hosszú idő után kell dűlőre jutni, akkor nincs mese, ez lesz a tuti! 

 

suel_turkiz.jpg

 

Az a szép, az a szép, akinek a ruhája kék! Oké, ez nem biztos, viszont az egyik legjobban használható a szín. Ezt mindkét nem kedveli, tehát nem tudsz mellélőni vele. Torokcsakra szín is, így légúti kellemetlenségek esetén éjszakára is nyugodtan vegyél fel egy kék sálat, sokat segít. A kommunikáció legfontosabb árnyalata, nekem ez az egyik kedvenc színem. Amennyiben fontos üzenetet szeretnél átadni, akár színpadon kell beszélned, voksolj erre az árnyalatra. "Átjön az üzenet!" 

Fotó: Bogi Bognár

Smink: MAC Váci utca

Ruha: Süel - Fashion Street

Köszönet a helyszínért Zólyomi Zsolt orr barátunknak és az ÉS Bistrónak a Kempinskinél. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr968578818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása