Nesze!szer

A By Terry tavasza megint ragyogóan gyönyörű

2016. április 08.

 

 

terry1.jpg

 

Nincs mese, ez a márka megint csodálatosan alkotott. Ragyogó és nőies egyszerre az idei smink felhozataluk. A HAPPY GLOW színskála ötvözi a természetes és a kissé jeges árnyalatokat, a lágy ecsetvonásokat, a

A szemhéjak krémesen nude árnyalatúak, a szem többi része azonban extrém színekben pompázik, melyeket a vakító fehér szemceruza és az élénk zöld szempillaspirál biztosítanak. Friss, üde, hamvas és fényes. Soroljuk, mi is van nálunk, tudod, a Madison Parfümériában keressed őket, az Opera mellett!

Mascara Terrybly

Growth Booster Mascara

green galaxy: hyper green

Szabadalmaztatott Lumicoat® Care technológia a hosszú és dús pillákért. Az új "lézer-zöld" árnyalat vadiúj dimenziót ad a tekintetnek A „push-up maximalizáló" spirál-sörték a szempillák tövétől egészen a szempillavégekig egyenletesen eloszlatják ezt a különleges színt. A mi pilláink már próbálták, elég menő!

Ár: 12.500.-

Ombre Blackstar nude & glow eye-strobing

Használhatjuk önmagában vagy kombinálva, illetve akár egymásra építve a már meglévő színekkel Tahiti feketegyönygy örleménnyel, mely biztosítja a krémes textúra „rugalmasságát”, hogy a szín telt, selymes

Ombre Blackstar, tetoválás hatású krémes szemhéjfesték, hogy egy teljesen új krémes árnyalatot hozzunk létre. és sima maradjon, elkenődés, csomósodás nélkül.

N ° 16 - Nude Milky Way, elefántcsont szín, opálos ragyogással.

N ° 17 - Bubble Glow, márványos rózsaszín, puha és lágy, mint egy mályvacukor.

Ár: 11.000.-

 

Crayon Khôl Terrybly

white wish: flashback to the 60’s

Crayonkhol Terrybly n ° 16 - White Wish a legendás 1960-as évek divatja előtt tiszteleg.

Krémes szemceruza, mely kinyitja a tekintetet, optikailag nagyítva a szemeket és ragyogóvá téve az íriszt. A vízállótetoválás-szerű, tartós szemfesték felvihető közvetlenül a vízvonalba - ezzel megnyitva a szemet - vagy a szempillák tövébe - avantgard, merész, igazán mai smink megalkotásához. Csak kézügyeseknek!

Ár: 9.000.-

Baume de Rose Nutri-Couleur coral stellar & mauve moon, brilliantly glazed colours

A híres Baume de Rose imádott gazdag formulája ebben a szezonban új. Csodálatos fényvisszaverő hatása még különlegesebbé teszi az eredeti Baume de Rose textúráját. látványos, irizáló színekkel vonja be az ajkakat. Mi imádjuk, már csak az illata miatt is!  A tápláló balzsam két különleges, új árnyalatban:

N ° 7 - Coral Stellar, mandarin és rózsaszirom közti árnyalat.

N ° 8 - Mauve Moon, elképesztő lila, mályvás rózsaszín fátyollal.

Ár: 15.000.-

Brightening CC Serum

color control - radiance elixir

+ STROBING TECHNIKA

Ez év tavaszán Terry de Günzburg új szintre emeli a “strobing” technikát, amiről már MAC postokban bőven olvashattatok. Szatén hatás, a bőr teljes ragyogása a természetes hatású, ragyogó sminkért. Egyszerűbb és kevésbé feltűnő, mint kontúrozás, hiszen a kontúrozással ellentétben, a Strobinghoz nem kell más.  A cél az, hogy kihangsúlyozza az arc legmagasabb pontjait, melyet leginkább ér a fény. A Brightening CC Serum színkorrigáló bőrápoló szérum tökéletesen megfelel ehhez az új technikához.

A ragyogó és intenzív Brightening CC Serum a bőr legmélyebb rétegében aktiválódik, elősegítve a bőr hidratálását és pigmentkorrekcióját. Gyöngyházfényű ragyogás, selymes textúra, minden bőrtípusra

Használjuk a Brightening CC Serumot az arccsonton, a T-zónán és a szemöldökcsonton majd tökéletesítsük a sminket a Hyaluronic Hydra-Powderrel! a professzionális TOOL EXPERT ecseteket alkalmazva! 

A Brightening CC Serum strobing árnyalatai:

N ° 1 - Immaculate Light tökéletesíti a porcelán bőrt, a bőrpír kiegyensúlyozásával és a sápadtság csökkentésével

N ° 4 - Sunny Flash a melegebb bőrtónusú emberek vagy azok számára, akik napsütötte hatást kívánnak elérni bronz ragyogással

N ° 2 - Rose Elixir tökéletes a rózsás bőrtónusnak, eltünteti a fáradtság jeleit és élénkíti az arcszínt.

N ° 3 - Apricot Glow meleget és ragyogást biztosít a világos illetve középtónusú bőrnek.

Kiszerelés: 30 ml

Ár: 23.900.-

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr318559108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása