Nesze!szer

A magyar fotós remek Dior anyagot készített!

2016. január 04.

 

 

bvdior7.jpg

 

Néhány napja már kint is van a standokon a magyar Balla Vivienn által fotózott Dior anyag, amely a Harper's Bazaar Arabiában jelent meg. Csodás képek, nagyon jó lett az egész szerintünk. A kint Vivienne Balla néven dolgozó, itthon a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett lány így mesél erről a munkáról:

"A Dior Cruise 2016 kollekció mintadarabjai rövid ideig a városban voltak. Ilyenkor a pr cégeknek néhány hetük van csak, hogy a lehető legjobb magazinokba lefotóztassák a divatanyagaikat. Engem a Dior kért fel a közös munkára és voltam olyan szerencsés, hogy három magazinnak is fotózhattam ezt a kollekciót. A legelső megjelent anyag közölük a Harper’s Bazaar. Figyelnem kellett rá, hogy mindhárom nagyon különböző legyen, ez volt a márka kérése. A Harper’s Bazaar divatanyag hangulatát a stylisttal közösen találtuk ki. Kilencvenes éveket idéző képek, némi trashy beütéssel. Ez a Harper’s izlésvilágától alapesetben eléggé távol áll, így izgultam, hogy milyen lesz a fogadtatása. Szerencsére eléggé összeszokott csapat vagyunk már a stylisttal, így sikerült megvalósítani azt, amit kitaláltunk és a Harper’s elvárásainak is megfelelntünk. Satwaban és Al Quozban fotóztunk. Nem éppen egy fényűző környék egyik sem, de pont ettől szeretem ezeket a helyeket, mert “valódiak”. A fotózást csak az nehezítette, hogy nem tudtunk feltűnés mentesek maradni egy percig sem, az olykor eléggé alul öltözött modellel. Főleg ha a helyi szabályokat figyelembe vesszük, mert azért ez egy arab ország."

Gratulálunk, csodás képek születtek!

Stylist: Sally Matthews
Make-up, hair: Kate Goodwin
Model: Patrycja Marciniak at MMG Eventz

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr588235888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása