Nesze!szer

Teszt alatt az új arctisztító kefe: a Philips VisaPure

2015. november 24.

 

 

philips_visa_pure2.png

 

Az arcradírozásnál nem sok fontosabb mozzanata van a bőrápolásnak, azt azért tudjuk már régen. Hiszen, ha nincs szép bőrfelület, sminkelni sem lehet jól rá, ha a többi dologról nem is beszélünk. Az idei év nagy felfedezése volt számunkra az arckefe műfaja. Van már belőle itthon egy, de most bejött a piacra egy Philips újdonság. Ez a márka pedig a gyengénk, mert irtóra bevált más készülék tőlük (otthoni hosszan tartó szőrtelenítő gép pl.).

Elsőre nyilván a kinézete tetszett meg a masinának, mert visszafogott, de mégis nőies a kis rózsaszín darab. Nem kiabálósan nőies, inkább elegáns jellegű. Philips VisaPure Essential arctisztító készülék a teljes neve és már itt állomásozik a fürdőszobánkban. Két kefét is tartalmaz a doboz, tehát te döntöd el, milyen mélyen szeretnél tisztítani. Nem nagy a kefefej, így, ami igen fontos, hogy az orr melletti részhez is kitűnően hozzáférsz. Kétféle intenzitással dolgozik a gépecske és most jön a vallomás. Nekünk csak a lehető leggyorsabb szépítészeti dolgok férnek bele az életünkbe, így mi mindig a gyorsabb funkciót vetjük be. Nincs idő lacafacázni, ez van. Igen könnyen kézben tartható, nem kényelmetlen, jól lehet dolgozni vele. Aki még többi időt akar spórolni, annak megsúgjuk, vízálló, így a zuhany alatt is simán bevetheted. Olyan gyönyörűen puhává teszi egy perc alatt a bőrt, hogy az nem igaz. Egy percnél nem is javasolt hosszabban használni, bőven, de tényleg bőven elég (érzékeny bőrnél ez fontos!). Bőrterület időzítővel is rendelkezik, tehát kis szünet áll be a forgásban 20 másodpercenként, ezzel tudhatod, most már hagyd nyugodni az orcádnak azt a részét. Nem javallott minden nap radírozni vele, nekünk ez a tapasztalatunk. A hét elején, hét közepén és végén simán elég. Vagy például akkor, ha valami miatt nagyon erős smink volt rajtad! Mi ugyanazt a lemosót vetjük be ezzel együtt, amit egyébként szoktunk, tehát nincs szükség külön megoldásra, "arckefés" napokra. (Micella imádók lettünk!) Utána lemossuk, visszatesszük a polcra a kis tartójára és várja a következő bevetést. Van egy kis kupak, amit rá tudsz tenni a kezelőfejre, ami azért jó, mert így védve van a portól. Nálunk ez fontos, mert a szomszéd utca forgalma miatt nincs sokáig makulátlan tisztaság itthon, sajnos. Tapintásra is érezni fogod használat után, hogy mennyire jó döntést hoztál, ha veszel egy ilyet, de igazából az alapozó felvitele után látod, hogy szebb a felület, amit kapsz.

Tehát, mi minden szinten nagyon elégedettek vagyunk ezzel az arctisztító kefével igen tetszetős, hogy praktikus, kicsi mérete van a kefének, sokkal könnyebb dolgozni vele, mint a piacon szereplő más vetélytársakkal. Nálunk arctisztításból jelesre vizsgázott ez a rózsaszín masina! 

Összefoglalva:

- Gyönyörűen tisztítja és puhává teszi a bőrt

- Szép a formája, csajos a kinézete

- Mélyen dolgozik, heti egy, kettő, esetleg három alkalom bőven elég vele

- Két kefefejet is kapsz hozzá, érzékenyebb, vagy normál bőrre

- Két intenzitás között választhatsz a gyorsaságot tekintve

- Utazáshoz is viheted magaddal, a dobozban van egy szép ezüst szövetből készült tok is 

- Folyó víz alatt igen könnyen megtisztítható

- Az ára 55 000 forint körül van, nyilván webshoptól, áruháztól függően, a csere fejek pedig néhány ezer forintba kerülnek hozzá, melyeket elég 3 havonta cserélni.

 

 

 

philips_visa_pure_pics.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr538101754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása