Nesze!szer

Katy Perry és az H&M

2015. november 10.

 

katyp1.jpg

 

 

Úgy tűnik, bármennyire is népszerűtlen volt egyes helyeken Katy Perry, mára ez rendesen elmúlt. Épp az H&M Holiday kampányának arca, a teljes reklám november 23-án indul majd. De képeken már mutatunk. 

"A H&M Holiday 2015-ös reklámja az évszak ünneplése. Katy először egy tündérként jelenik meg, majd az életnagyságú mézeskalács-emberkétől kezdve a görkorcsolyákra szerelt, túlméretezett ajándékokon át az óriási játékmackókig hihetetlen karakterekkel találkozik. A folyamatosan változó, gyorsan pörgő történetet Katy minden jelenetben saját stílusával fűszerezi. A reklámfilm zenéje az „Every Day Is A Holiday”, melyet Katy kifejezetten a Holiday reklámhoz írt, és amelynek producere Duke Dumont volt." - szól a közlemény.

Nekünk tetszenek a képek. Nektek? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr778067962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása