Nesze!szer

Egy beauty tutorial és ami mögötte van

2015. november 08.

 

 

jordan-bone-facebook.jpg

 

 

Szokták mondani, hogy a tehetség mindig utat tör magának, illetve, hogy a legmegdöbbentőbb körülmények közül is érkezhet. Vagy, hogy minden siker sztori mögött általában áll valami olyan háttér, ami az illetőt hitelessé teszi. De azonban ha elég elkötelezett vagy a célod iránt, akkor még az sem tántoríthat el attól, ha egy baleset következtében tolószékbe kerülsz és a négy legfontosabb végtagod nem tudod mozdítani.

A színtiszta alázat egyik legékesebb példája Jordan Bone, aki mint ahogy azt már elmondtuk, tíz évvel ezelőtt egy szerencsétlen autóbaleset következményeként tolószékbe került. A bénulás kiterjedt mind a négy végtagjára (karok, illetve lábak) és a törzsére is. Természetes reakcióként Jordan depresszióba esett, miután elveszítette a teljes önállóságát. És miután karjai használhatatlanná váltak, majdhogynem a sminkelés iránti olthatatlan szerelmét is. A küzdés, mint olyan, erőt próbáló folyamat, napjai meghatározó részévé vált, hiszen Jordan eldöntötte: meg kell erősödnie, hogy újra folytatni tudja a sminkelést. Elkezdődött egy hosszú és keserves időszak, de kitartásának köszönhetően napról-napra fejlődött. Újra megtanulta azokat a mozdulatokat, olykor keserves sírások, vagy dührohamok közepette, amelyek korábban természetesen jöttek...most azonban, amikor már nem volt képes kezeit kinyitni vagy becsukni, aligha.

Jordan ma már sminkelési tanácsokat ad, s videóit a Youtube nevű videó megosztón teszi közzé. Nézői azonban nem értették, mi is olyan furcsa a felvételeken. „Mi a baj a kezeiddel?” – szegezték neki a kérdést. A beauty tutorialok elkészítése mögött rejlő, sokkoló igazságot most felfedte azonban: megmutatja hogyan is készíti el egy sminkjét. Mert sosincs lehetetlen, ha ott az akarat, és nem lehetsz a tested rabja, ha az elméd szárnyal.

Nesze!Bogi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr58060106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása