Nesze!szer

A sármos, whiskey illatú pasik bejönnek?

2015. augusztus 23.

 

justice-joslin-carolina-herrera-ch-men-privee-fragrance-2015-1-785x523.jpg

 

 

ch_ch_prive.jpg

 

Az igazság az, hogy Justice Joslin nem tűnik rossz választásnak, hisz ő az a modell, aki az új Carolina Herrera Ch Men Privé arca lett. Izgalmas férfi ember, de azért némileg hűvös is, látszik rajta, hogy meg sem kottyan neki, ha egy előkelő party reggel 6-kor ér véget egy utolsó kilépővel. (Ismerjük a típust, na...)

A kilépő pedig mi más is lehetne, mint a whiskey, hisz ez az újragondolt Herrera férfi illat egyik alapja. Fás-orientális egyébként az újdonság, grapefruittal, pomelóval és jóféle whiskey itallal indít, majd jön a zsálya, a kakukkfű, a kardamon és nagy kedvencünk: a bőr. Zárásként pedig tonkabab, benzoin, számos fás jegy és még egy kis bőr búcsúzik a feltett Men Privé-vel. 

Az illat kreatívja elég tetszetős, a vörös és fekete harmonikus ellentétjére (sic!) épül, Mario Testino fotózta. Nekünk ez az ősz egyik kedvelt újdonsága lett, karakteres illat, nem az a szokásos tengeres-sós semmiség, amit sok pasi locsol magára. Csak és kizárólag férfiaknak tudjuk ajánlani, azoknak, akik megfelelő intelligenciával élvezik az életüket és hordoznak bennünket a tenyerükön...igény esetén. 

CH Men PrivéEdt 50 ml - 20 200 Ft, 100 ml - 26 900 Ft

 

justice-joslin-carolina-herrera-ch-men-privee-fragrance-2015-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr227720678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása