Nesze!szer

Nudes, a paletták lágy királynője

2015. május 13.

 

 

 

mayb_nude1.jpg

 
Kicsit mindig félve nyúlunk a különböző színpompás szemhéjpúder palettákhoz, mert úgy vagyunk vele, hogy hacsak nem születtünk Tombor Saroltának (márpedig nem), akkor képtelenség bármilyen mesterművet sminkelnünk a szemhéjunkra. Ámde, eljött a mi időnk, mind a színárnyalatokat és a kezelhetőséget tekintve, ugyanis a Maybelline New York bemutatta első palettáját, The Nudes néven! Tizenkét klasszikus színvariáció a bézstől a bronzig, amiket egymással is variálhatunk. Aki esetleg kicsit tanácstalan lenne a sok szín láttán, azt a doboz hátoldalán található apró rajzocskák segíthetik, hogy hogyan is kombinálj. 
mayb_nude3.jpg
A színek külön-külön nem annyira pigmentáltak, tehát tényleg nem árt, ha keverjük őket vagy máskülönben többször át kell menni az egyes színeken ahhoz, hogy látványos legyen az eredmény. Sminkelés közben könnyen korrigálható száraz fülpiszkálóval, a lepergő púderport pedig ecsettel söpörtük le könnyedén arcunkról. Ennek ellenére intenzív színhatása hosszan tart, a púder pedig nem ül bele a ráncokba. Elegáns fekete csomagolást kapott, egy kétfejű applikátorral a belsejében (azért még egy tükröt el tudtunk volna képzelni benne). A paletta kizárólag a DM-ben kapható, ott keressétek, ha nude tónusokra vágytok!
Nesze!Dia
 
Maybelline New York - The Nudes 4 599.-Ft 

 

 

mayb_nude2.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr497450524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása