Nesze!szer

Intimissimi újrahasznosítás! Régi bugyid árát levásárolhatod!

2015. március 12.

 

 

intimissimi_ujrahasznosito.jpg

 

Újra itt van, újra itt van...ez a tök jó akció. Egyrészt ugye, a környezetet sem szennyezzük, mert bevisszük a régi melltartót, bugyit, pizsamát leadni, másrészt a gyerekeknek lesz játék belőle. Például. Tudtad, hogy évente több milliárd tonna hulladék kerül kidobásra, ennek 90% -a újrahasznosítható lenne. 2011 óta a mai napig, a globális ruházat-visszavételi rendszerben 573.314 kg használt ruhát már újrahasznosítottak az Intimissimi és az I: COegyüttműködésének köszönhetően. Egy kilogrammnyi termék újrahasznosítása 6000 liter víz, 3,6 kg szén-dioxid, 0,3 kg műtrágya és 0,2 kg növényvédő szer megtakarításához járul hozzá. (Koppenhágai Egyetem, 2008). 

Az Intimissimiben leadott ruhadarabjaid összekészítve a gyárak felé veszik az irányt, ahol átválogatják azokat, majd új életre kelnek. 350 kritérium szerint történik az elkülönítés és kiértékelés, majd a ruhaiparban értékesítik újra őket, vagy az építőanyagban használják szigetelőanyagként, vagy a táskádat bélelik ki vele, vagy valakinek a kedvenc plüssjátékát. Ugye, hogy megéri? (Az  I: CO  szállítja). Te helyet csinálsz az új daraboknak, behívsz ezzel egy csomó jó energiát és még a környezetet is védted, tehát ez is pipa. Na, nekiállsz selejtezni?

 Az Intimissimi üzletben kapott utalványt június végéig használhatod fel.
És mennyit érnek a ruhadarabjaid?
Melltartó = 900 Ft
Póló, ing, pulóver (felsőruházat) = 900 Ft
Pizsama szett, vagy hálóing = 600 Ft
Férfi vagy női alsó =300 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr287262931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása