Nesze!szer

Adj mattot a zsíros bőrnek!

2014. október 27.

 

 

kekagyagos-pakolas-02 548.jpg

 

Nem kevesen küzdünk, küzdenek a zsíros bőr problematikjával. Amikor hipp és hopp, a szép alapozáson egyszer csak átcsillámlik valami. Mindenki mással küzd ellene, tutiság például a MAC lapocskája is, de most új fegyverre leltünk, ami kényeztető. A Manna kihozott egy szépítő pakolást, ami táplálék kiegészítők kedvencével, a spirulina kék-zöld algával operál, a kék agyag mellett. (A kék agyagban eleve van : kálcium, magnézium, nátrium, kálium, vas, cink, szelén, ez mind iszonyat jó a bőrnek!) Először furi volt számunkra, hogy egy szép árnyalatú, kékséget keverünk össze vízzel, de aztán már rájöttünk, nincs ebben semmi rosszaság. A négy napban teszteltük, illetve állítottuk össze a magunk adagját. Az illata bejött, nagyon kis nyugtató-kényeztető feeling. Teafára gyanakodtunk és tényleg az van benne, mert utána is néztünk. Elég űrbéli ábrázatot ad azért a cucc, ha felteszed, de még szerencse, hogy az ember lánya nem ijed meg a saját árnyékától. Negyed órácskát hagytuk hatni és ügyeltünk rá, hogy ne csöpögtessük össze a fürdőszobát. Sikerült és még Pataky Attila ufó barátai sem vittek el bennünket.

Amit mi tapasztaltunk: kellemes, nyugtató érzést adott a bőrnek. Az, hogy utána matt lesz az arc, az ugye azért sima elvárás volt. De másnap is tartotta magát, nem fényesedtünk ki már délutánra. Ajánljuk azoknak, akik szeretik táplálni is a bőrüket és ápolni is az arcot, hogy ne legyen olyan zsíros. Nagyobb sminket igényli megmozdulások előtt is javallanánk. 

Manna Mattító, Tápláló Pakolás Zsíros Bőrre Kék Agyaggal 100 ml - 1 990 Ft

 

Manna matt.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1006837969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása