Nesze!szer

Együtt erősek vagyunk

2014. október 06.

 

 

 

Világszerte az október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ilyenkor a kozmetikai cégek apraja nagyja is azon fáradozik, hogy felhívja a nők figyelmét a betegség veszélyeire, illetve az odafigyelés fontosságára. (Mi is támogattuk a Have a Nice Day! programot) 

Az Estée Lauder is beállt a kezdeményezők sorába, idén is,méghozzá egy rendhagyó, figyelemfelkeltő kampánnyal; „Hear our stories. Share yours.” Vagyis „Hallgasd meg a történetünket, és oszd meg a sajátod.” A kampány célja létrehozni egy olyan közösséget, amelynek a résztvevői egymást támogatják azáltal, hogy megosztják élményeiket, tapasztalataikat a betegséggel kapcsolatban. Szerintünk ez különösen jót jelenthet azoknak, akik nehezen nyílnak meg, és még ennél is nehezebben birkóznak meg a mellrák okozta megpróbáltatásokkal.

A BCAcampaign.com oldalon csupa olyan történetet olvashatunk, amelyek szóról szóra igazak,sőt meghatóak is, hiszen olyan férfiak és nők osztják meg a saját valós, inspiráló történeteiket, akik hősként kerültek ki a mellrákkal vívott küzdelemben, és nemcsak egyszerűen kibeszélni szeretnék magukból a történteket, sokkal inkább támaszt, erőt szeretnének adni azoknak, akik még a megpróbáltatások előtt állnak. Ezen kívül az oldalon lehetőség van a Breast Cancer Research Foundation (BCRF) alapítvány támogatására is. A 2014 – es BCA kampány szlogenje: „Győzzük le a mellrákot. Együtt erősebbek vagyunk.” Mi csak helyeselni tudunk a kezdeményezésre, hiszen szentül hisszük, a közösség ereje mindenkit győzelemre sarkallhat. Hiszen hatalmas segítség, ha tudod, nem vagy egyedül, és ha elég erősen hiszel benne, nincs az a betegség, amiből ne tudnál felépülni.

Ezúton is szurkolunk mindenkinek, akinek dolga van a mellrákkal, akinek pedig nincs, annak azt tanácsoljuk, figyeljen magára!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr676759191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása