Nesze!szer

Összefogtak a hazai designerek

2014. augusztus 06.

 

 

 
A Dove újra kiáll a nők mellett! A márka Magyarország legismertebb divattervezőnőit kérte fel arra, hogy a színes ruhákhoz kifejlesztett Invisible Dry dezodor kampányához csatlakozva, ezúttal kismamákra, édesanyákra azaz a konfekciómérettől eltérő testalkatú hölgyekre szabják kollekcióikat. Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri és Tóth Bori szívesen vállalták a feladatot, hogy erősítsék a magyar nők önbizalmát, valamint bátorítsák őket arra, hogy lépjenek ki a szürke hétköznapokból és mutassák meg színes énjüket. 
A magazinok által sugallt hamis képek miatt egyre nehezebben fogadják el saját magukat az emberek. Pedig annyi minden lehet gyönyörű egy nőn! Az arc, a láb, a nyak, a hát vagy éppen a dekoltázs. Meg kell tanulni ezeket hangsúlyozni az öltözködésben. Ám mindemellett nagyon fontos, hogy legyenek sikerélményeink, s persze céljaink, amelyeket megvalósíthatunk.” - mondta Konsánszky Dóra. "Sokszor hangsúlyoztam, mind szóban, mind kollekcióim által, hogy a nőiesség nem alkat és nem is korfüggő! Ez a kampány, amelybe bekapcsolódtunk, pontosan ezt mutatja meg." - tette hozzá Léber Barbara. 
A műhelymunkálatokat pedig egy-egy selfivel bizonyították. Az így tervezett ruhákat egy fotózással egybekötött díjátadón vehetik át hamarosan a Dove által kisorsolt hölgyek. 
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr486572987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása