Nesze!szer

Ahány ház, annyi selfie

2014. június 14.

 

 

 

Emlékeztek még arra az időre, amikor a selfie csak egy hashtag volt a saját magadról készített fotókon?

Azóta sok minden változott, és az eredeti meghatározás, miszerint a selfie „egy olyan fotó, amit az emberek magukról készítenek, többnyire okos telefonnal vagy videó kamerával, amit utána feltöltenek a közösségi oldalakra”, jócskán kinőtte magát, igazi őrületként söpörve végig az internethasználók körében. Mára pedig a selfie fogalma ennél jóval sokrétűbb, azért, hogy Ti is lássátok, mennyire, össze is gyűjtöttük, mik a legkedveltebb selfie-pózok.

Az eredeti

A klasszikus selfie, Kim Kardashian kedvence.

Az eljegyzési gyűrű-selfie

Ez a hóbort inkább Amerikában terjedt el, ahol egyesek megelégednek annyival is, hogy az Instagramra kiposztolnak egy fotót az eljegyzési gyűrűjükről, míg mások komoly pénzeket fizetnek azért, hogy ne csak róluk, hanem a szerelmük szimbólumáról is tökéletes kép készüljön.

Az eljegyzés-selfie

Nekünk ez sokkal jobban tetszik, itt legalább arcokat is látunk!

A csoportos selfie

Ki ne emlékezne a 2014-es Oscar gála legviccesebb pillanatára? Hála Meryl Streepnek, Bradley Coopernek és a többieknek, akik divatba hozták, a csoportos selfiet. Azóta is sokan emlegetik; „Gyere, toljunk egy selfiet!”

A kisállat selfie

A kisállat selfie, egy újabb bizonyíték arra, hogy a házi kedvencek tök jó fejek, és még fotogének is!

A no makeup selfie

Elsőként a sztárok (menedzserének?) fejéből pattant ki, hogy olyan fotókat is posztolnak magukról, amiken egyáltalán nem viselnek sminket, amit aztán szépen lassan átvett mindenki, mostanra pedig (végre) eljutottunk oda, hogy a természetesség menő!

Végül az örök kedvenc, ami úgy tűnik, sosem megy ki a divatból, a fürdőszoba selfie!

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr56299936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása