Nesze!szer

Őssejteskedő szemkörnyékápolás

2014. május 15.

 

 

Stemsc.jpg

 

Most az őssejt a menő, tudjuk mi ezt jól. Le is vetettük mi is a köldökzsinór vért, maximálisan megelégedve a CBC céggel, hogy egy teljesen ide nem illő dolgot mondjuk. De térjünk vissza az arcunkra. A Stem Cells kozmetikumokról hallottunk már, csak igazság szerint, bennünket kiráz a hideg minden televíziós vásárlásos hirdetős izétől, ezért nem próbáltuk. Viszont túltettük magunkat a viszolygáson és a svájci Fytofontana készítményekkel meg is ismerkedtünk. Megmondjuk az őszintét, sokkal rosszabbra számítottunk. Mert ezek a cuccok bizony jók. Így szólt a fáma:

"Dr. Fiker Nobel-díjas kutatásokon alapuló, több évtizednyi munkájának az eredményeképpen egy olyan kivételes hatóanyag kombináció született, amelyben az aktív anyagok célzottan hatnak a bőr megújítására. Az innováció titka:  TrioStem3 Complex és peptidek egyedülálló kombinációja a FytofontanaStem Cells termékcsaládban.  A TrioStemComplex egy új innováció a kozmetológiában, mely a humán őssejtaktivátort, a keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma őssejt kivonatát tartalmazza.  Ez a biotechonológiai őssejtkomplexum ötvözi mindazt a genetikai információt, amely a bőr teljes körű megújításához szükséges: őssejtek aktiválása, sejtek közötti kommunikáció megerősítése és a bőr szerkezetének javítását szolgáló gének aktiválása.  Hogy a bőr hibáinak korrekciója befejezett legyen,  Dr. Fiker intenzív ránctalanító és regeneráló hatással bíró peptideket, valamint a különböző problémákra specializálódott olyan egyéb összetevőket is alkalmaz receptúrájában, melyek által a bőr élettel telivé és ragyogóvá válik. "

 

stemsells szemre.jpg

 

Oké, nekiláttunk a ránctalanító termékek használatának. Az ilyen arany borítású dolgoktól mindig fázunk kicsit, mert elmehet ultra gagyiba is, de kibontva a dobozt igen szép belbecset találtunk. Mivel a szemünk környéke igen duzzadt mostanában, az erre a problémára kitalált megoldást vettük elő. Könnyű volt a dolog állaga, semmi nehézséget nem okozott a felvitele. Az adagolása sem okozott nehézséget. És igen jó fej volt a termék, ami a hatást illeti. A peptidek kedvesen csökkentették a kis vízzel teli zacsikat, amit főleg a jobb szemünk alatt tartottunk mostanában. Nem mondjuk, hogy nyoma sem maradt, de esztétikusabbnak tűnik már az egész. Most egy jó darabig használni fogjuk, az egészen biztos. Kíváncsiak  lennénk még a mimikai ráncokra való szérumukra is, mert ez a szemkontúr meggyőzött bennünket. 

 Fytofontana Stem Cells EyeBag őssejtes szérum  szem alatti táskákra, 15 ml: 7 740 Ft 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr786163165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása