Nesze!szer

Clarins krémek ajándékkal áprilisban

2014. április 08.

 

 

extra-firming-nappali-krem-minden-bortipusra-1-280x280.jpg

 

Bármennyire is huhogtak az asztrológusok (nem mindenki, szerencsére), az áprilisban a nehéz csillagállások ellenére találtunk jó dolgot is. Sőt, nagyon jót, kedvünkre és arcunkra valót. A Clarinsklubnál ugyanis most ajándékos több arcápoló, amely igen jó minőségű, sőt... az első, amit jól ismerünk - az Extra firming család. Ennek tapasztalataink szerint a legjobb a lifting hatása. Ajánljuk is a nyakra is például - negyveneseknek különösen. Ha most rendeled, éjszakai krémet kapsz ajándékba. (ITT rendelhetsz)

super_restorative_nappali_krem_nagyon_szaraz_bortipusra-1-220x220.jpg

 

A Super restorative termékek is akciósak, ezt azoknak javallanánk, akik szeretnék visszaszerezni bőrük ragyogását. Esetleg akkor is, ha a hormonális változások miatt előjöttek némi foltok, vagy elveszett a fény. A pueraria lobata nevű növény, amely egyébként örök fiatalságot jelent, na, ő a jó fej az egészben és adja vissza a ragyogást. Most itt is éjszakai krémek járnak a nappali mellé. Éjszaka pedig a legtutibb a regenerálódás, ugye... (ITT rendelhetsz)

 

multi-active-nappali-krem-minden-bortipusra-1-280x280.jpg

 

A Multi-active családot akkor javasoljuk bevetni, ha megjelentek az öregedés első jelei. Felüti a fejét egy-két szarkaláb, és hát nem lehet madarat fogatni velünk olyankor... na, ilyenkor jönnek jól multi-active-ék. Konkrétan azonnal puhább és simább lesz tőlük a bőr. Itt is éjszakai krém jár a nappali mellé, akár száraz, akár normál a bőröd. (ITT rendelhetsz)

clarins csomag.png

 

Viszont van egy VIP csomag is belőle, ennek a vásárlása esetén egy igazán szépséges nesszeszer is a tiéd lehet. Nem mondjuk meg, mi most melyiket rendeltük meg két barátnőnknek is (ITT rendeltük). Ezt csak a nyuszi tudja. Mert szerinte igen megéri a Clarinsklubnál ez az akció...

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr745913952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása