Nesze!szer

Hajpakolás edzés közben?

2014. március 05.

 

 

hajpakolásos fura.jpg

 

Néha egy szépségtipp annyira magától értetődően egyszerű, hogy nem is értjük, nekünk eddig miért nem jutott eszünkbe..Ez a mostani is egy ilyen tipikus „A-há!”pillanat volt az életünkben, noha ez az ötlet egy kicsit bizarr, de megfontolandó. 

Azt már bizonyára tudjátok, hogy hetente 1-2 alkalommal jót tesz a hajnak, ha ápoló pakolással kényezteted. Azonban könnyen lehet, hogy te is azok közé tartozol, akik túl türelmetlenek, vagy túl elfoglaltak, vagy-hozzánk hasonlóan- félnek, hogy összekennek valamit, ezért 30 percig inkább nem nyúlnak semmihez.

És gondoltál már arra, hogy az edzőterembe a hajpakolásodat is magaddal vidd? Mert, ha nem itt az ideje, hogy ezentúl neki is szoríts helyet a cipőd mellett, és ha attól félsz, hogy valami katasztrófa történik, mire az edzés végére érsz, ne aggódj, csak kövesd az utasításainkat!

1. Miután átöltöztél fésüld ki a hajad.

2. Vidd fel a pakolást, és kösd össze a hajad, ahogyan egyébként is tennéd.

3. Jöhet az edzés, ha pedig végeztél, öblítsd le, és figyeld meg, mi történik; a hajad friss, élettel teli és csillogó lesz, úgy, hogy közben még az egészségedért is tettél!

Úszáshoz és túlzott ugrálással járó sporthoz azért nem ajánljuk... még nem próbáltuk. Te mit gondolsz?

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr995843509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása