Nesze!szer

Scholl elektromos kütyü a lábnak

2014. február 26.

 

 

láb tetkó.jpg

 

Mostanság már tényleg szinte mindenünk elektromos: a borotvánk, fogkefénk, az illatosítónk... Ebből kifolyólag nem igazán lepődtünk meg a Scholl új, elektromos talpreszelő készülékén, ami nem olyan régen debütált a piacon. A sarkunkon, illetve az ujjbegyeken lévő bőrkeményedést eddig szarureszelővel vagy habkővel távolítottuk el eddig, amit drogériákban szereztünk be pár száz forintért, vagy egyszerűen szakemberre bíztuk a dolgot. Nem jelentett különösebb nehézséget lábunk ápolása, nem volt szükségünk egy újabb kütyüre a fürdőszobában, de a Scholl újdonságával egy egészen más oldalát ismertünk meg a bőrpuhításnak. Első ránézésre nekünk a sajtszeletelő jutott róla az eszünkbe, csak az nem ad ki olyan epilátoros berregő hangot. A használata igen egyszerű: a készülék forgófejét a megkeményedett bőrfelületre kell irányítani és hagyni, hogy az puhára "reszelje" a talpunkat. Gyorsan dolgozik a ketyere, pár perc alatt megvagy vele. A forgó leszedhető, amit mi javaslunk minden használat után alaposan megmosni, amit aztán megszárítva tegyetek vissza készülékbe. Négy darab elemmel működik a dolog, amit kapsz is egyből a termékkel, ami azért rendes dolog, na.
Lassan itt a tavasz és a nyár, amikor lábfejünk még nagyobb figyelmet kap, mégis azt kell mondanunk, hogy a lábunkra való odafigyelés nem szezonhoz kötött. A Scholl a témával kapcsolatban kikérte egy szakember véleményét is: "A talpon, sarkon megjelenő bőrkeményedés komoly veszélyt jelenthet, hiszen a száraz bőr nem csak nem esztétikus és kellemetlen, hanem egészségügyi problémákat is eredményezhet, mivel a bőr védelmi vonalának megszűnése kaput nyithat a baktériumok és gombák előtt." - mondta Dr. Nagy Katalin, bőrgyógyász főorvos - szerintünk nem kell több érvet mondanunk. A termék drogériákban és hipermarketekben kapható Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő néven, szerintünk, ha szükségét érzed, szerezd be a ketyerét, nem bánod meg. 
Nesze!Dia
 
Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő 11 999 Ft
Elektromos_talpreszelo_Scholl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr345832140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása