Nesze!szer

Nyerj Olivia Natural csomagokat!

2013. december 18.

csoki_2-1000x1000.jpg

Természetesen szeretjük ezeket a kozmetikumokat. Megálmodójuk Zékány M. Judit, aki az egészséges életmód híveként már 2005 óta készíti természetes szépítőszereit a családi manufaktúrában. Gyógyszerész asszisztens a végzettsége szerint, így a prémium minőség garantált a szuper alapanyagok mellett. 100 %-ig minden a természet ajándéka, ami belekerül a krémekbe, szappanokba, fürdő mindenfélékbe, semmi mesterséges konzerválószer, kőolaj, vagy szintetikus színezék. Tudtad egyébként, hogy a bőrödre felkent bármi, több, mint hatvan százaléka bekerül a szervezetedbe is? Ezért is fontos, hogy ügyelj arra, mit kensz magadra. Az Olivia Natural termékei mind a gyógynövények kiváló hatásait használják ki. Száraz, érzékeny, de akár ekcémás bőrre is van megoldásuk. Sőt, babákra is gondoltak, ami igazán örvendetes, hisz egy kicsi bőre és szervezete még érzékenyebb. Imádjuk a fürdőtejeiket, a fürdőpralinékat, ja, meg a krémdezodorokat is az arckrémek mellett. (ITT találod a weboldalukat). És ha te is megismerkednél ezekkel a finom és természetes csodákkal, no meg a tested is, akkor van egy ajánlatunk. Négy karácsonyi ajándékcsomagunk is van tőlük, amit kisorsolunk. Mutatjuk is.

oliva karácsonyi varázs1.jpg

- Karácsonyi Varázs ajándékcsomag 1 db Narancsliget fürdőcsokoládé 1 db Szegfűszeg-narancs szappan 1 db Fahéj-mák szappan 1 db Narancs ajakbalzsam 1 db Narancs sheavajas fürdőpraliné található benne. Az illata nagyon karácsonyi és nagyon isteni.

elmenyfurdo_2-1000x1000.jpg

 

- Élményfürdő csomag1 db Fürdősó, 1 db Pezsgő fürdőgolyó, 2 db Kakaóvajas fürdőpraliné/fürdőszív, 1 db Sheavajas fürdőpraliné bújuk meg benne. Igazi nagy csobbanásokhoz ajánljuk!

rozsasalom_2-1000x1000.jpg

 

- Rózsás álom ajándékcsomag: 1 db Rózsa fürdősó, 1 db Geránum szappan, 1 db Levendula kecsketejes szappan (90 g), 1 db Geránium-levendula krémdezodor, 1 db Szeder ajakbalzsam, 1 db Geránium Sheavajas fürdőpraliné: Nyugtató, kényeztető kombó ez romantikus alkatúaknak. Randi előtt is javallanánk...

 

- Csokoládés Kényeztetés csomag 1 db Belga Fürdőcsokoládé, 1 db Csoki-menta szappan, 1 db 25 ml Kakaóvaj, 1 db Csokoládé ajakbalzsam, 2 db Csokoládé Fürdőszív/kakaóvajas fürdőpraliné. Ugye, sejtitek, hogy ez a kedvencünk? A csokis szájbalzsamot például legszívesebben befalnánk....a képet fent láthatjátok. 

Teendők a nyereményekhez:

1. Kérjük, mondjad erre postra: tetszik.

2. Lájkold a Olivia-szappan facebookos oldalát ITT

3. A Nesze!szer facebookos oldalára, lehetőleg a post alá pedig írd ki, te melyik ajándékcsomagra vágynál a négy közül. Hajrá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr935697728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása