Nesze!szer

Karácsonyi készülődés a számítógép előtt

2013. december 18.

Printable-Christmas-Advent-Calendar-for-PowerPoint.PNG

Érezni kezdtük a karácsony szelét, hogy valami mérhetetlenül szép közhellyel kezdjük ezt a postot. Készülünk, mondjuk így. És még a számítógép előtt is. Sőt, amíg késős barátnőnkre várunk a kávézóban, addig is. (Ti hogy bírjátok, hogy van, akire mindig fél órát kell várni?). Szóval. Mutatunk nektek néhány tuti progit az office-ból, hátha nektek is hasznos lehet. Mi eléggé rámentünk ezekre, konkrétan imádjuk. Ez egy sablonos anyag lesz. Jól áttanulmányoztunk a sablonokat ugyanis. 

Retro-Gift-Coupons-Template-for-Microsoft-Publisher-2013.PNG

1. Retro ajándék kuponok tiszta szívből

Ez totális jópofaság. Szerintünk. Végre nem egy nyomi zoknit adsz ajándékba, hanem kigondolod, mi is lenne az, ami. Kinyomtathatod a sablont és már csomagolhatod is. Nekünk mondjuk a Movie Night szolgálna nagy örömünkre, ha mi kapnánk...de az autómosás eddig igen népszerű a barátaink körében. Akinek eddig mutattuk, azt mind nyomkodta itt a tabletünket, hogy ő is akar ilyet, ez végre valami igazán hasznos! (ITT találod)

2. Adventi kalendárium a nyomtatóból

Te hanyas voltál rajzból? Megmondjuk az őszintét, nekünk 2-es volt az osztályzatunk. Ugyanis nem voltunk hajlandóak rajztáblát cipelni otthonról minden órára. Így az alma rajzolásánál komolyan megakadt a pályafutásunk. Ezért is örültünk meg, amikor találtunk egy nyomtatható adventi kalendáriumot az office-ban. A felső képen láthatod. Igen szépen megrajzolták helyettünk. Power point-os, tehát simán használható, nem nagy ördöngösség. Olyan kis angolos az egész, ezért is tetszett meg. Oké, eleve az angol irodalom a gyengénk, meg a kosztümös filmek, nehogy már adventiből ne ilyenünk legyen! (ITT a szép házikó!)

Christmas-Party-Planner-Budget-Template-for-Excel.PNG

3. Mennyi lesz az annyi?

Ezt a tervezők karácsonyi partira találták ki, de itthon szilveszteri bulira használható leginkább. Válságos időnkben igen ajánljuk ezt a kis okosságot. Ugyanis, ha te adod a partit, nem tudhatod, hol lesz a költségeid vége. Amennyiben nem töltöd le (ITT) ezt a Christmas Party Planner Budget Templates-t. Vicces, hogy ott az alma juice-t sorolja fel elsőnek az italoknál ugye, nálunk ez tutira a pezsgő, vagy a bor lenne, nem?! Oké, számolj vele, ha számodra is fontos, mennyi lesz az annyi és ne a buli után fogd a fejedet. Elég csak a másnaposság miatt majd...

TR103982371.PNG

4. Szintén zenész?

Muzsikus van nálatok a családban? Nálunk igen. Sőt, lesz, akinek fényképeket adunk karácsonyra ajándékba, cd-n. Találtunk egy úgynevezett über cuki kategóriás sablonkát. Mutatjuk fent képen a kiindulási pontot. Kinyomtatod és már ragaszthatod is a tokra. Aaaaannnyira édi (ITT keressed!). És ha magát a cd-t is dekorálnád, arra is van megoldásunk. Kicsit vagdosni kell, de semmi extrát nem igényel. Viszont teljesen karácsonyi feeling a dolog (Emitt találod.)

TR103982379.PNG

5. Titkos üzenet, száll a szélben

Ajándékozol úgy, hogy nem a helyszínen adod át és egyáltalán? Naná, hogy erre is találtunk valamit. Egy kis tanúsítvány az ajándékról csak jó lehet. Borítékba rakhatod, elküldheted és sok formája van ennek. Mi eddig az ilyeneknél mindig szerencsétlenkedtünk, de ennek vége. Úgy leírnánk, hogy ki kap majd így idén ajándékot, de az van, hogy olvassa a blogot, így nem lehet. Annyit mondunk csak, hogy megkapja majd ezt a certifikációt (Innnen variálhatsz vele.) és rajta lesz, hogy hol is találja majd meg. Ebbe nagyon beleszerettünk!

Christmas-Gift-Labels-Template-for-Microsoft-Word-2013.PNG

6. Tőlem Neked

Színkódokkal dolgozunk mi a család esetében, ez a nagy helyzet. Mindenkinek más csomagolópapír a színe ugyanis. Így nem keverjük ugye össze. De azért cetli mindig kell rá. És azt kell mondjuk, néha felháborítóan drágák ezek. Tavaly viszont már nyomtattuk a dolgokat, és eléggé bevált takarékosság és küllem szempontjából is a dolog. Idén ezeket a szépségeket találtuk, szerintünk olyan kis romantikusak. ITT nézheted meg őket. 

Egyébként az office-ban nagyon sok hasznos sablont találsz, csak azt mutattuk meg, amiket most karácsonykor vetünk be. Lehet, hogy neked más lesz az örömödre. Lényeg: spórolj időt és pénzt magadnak. Az előbbi által még a családoddal és barátaiddal is több időt tölthetsz. És ráhangolódásnak sem rossz egy kis otthoni szöszmötölés a gép és a nyomtató között. Szerintünk...

(Emitt pedig magyarul is elérhető jó sok karácsonyi sablon, ha esetleg nem bíbelődnél az angollal!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr485694747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása