Nesze!szer

Nagyobb szemek 5 lépésből

2013. november 24.

big eyes makeup.jpg

Reggel rettegsz belenézni a tükörbe? Ismerőd lehet sokunk számára. Nem csak a fáradt arcot, de bizony az apró karikás szemeink is zavaróak lehetnek. Pedig szeretnénk a legjobb formánkat hozni aznap és persze nagy bambi szemekkel hódítani. De hogyan lehetnek nagyobb szemeid?

Megmutatjuk nektek azt az 5 lépést amelyet ha elvégzek minden reggel akkor garantáltan búcsút inthetsz a minimál tekintetnek. 

1.,Egy kis csillogás

Válassz metál fényű szemceruzát, amellyel kifestheted és keretezheted a szemed. Vagy válassz világos barnás kontúrt és erősítsd meg egy ilyen fényű ceruzával. A csillogás és a világosabb színt nyíltabb tekintet ad. A visszaverődés és csillogás optikailag megnagyítja a szemeket.

nagyobb szemek csipesz.jpg

2.,Göndöríts

A szempillák íve nagyon fontos!Ezért használj egy szempilla göndörítőt mielőtt spirálozol. A nagy, hosszú és szépen ívelt pilla még jobban kinyitja szemeid és nagyobbnak fognak tűnni.

3.,Füstös szemek

A kihúzott szemed erősítsd meg halványan egy fekete szemceruzával, majd dolgozd el a füstös hatás érdekében. A kevésbé határozott vonalak is segítenek a nyíltabb tekintet elérésében.

4.,Spirálozz

A korábban göndörített szempillád most spirállal kend ki. Használj olyan szempillaspirált amelyiknek a keféje segít szétválasztani a pillákat. Ha összeragad akkor inkább fáradtabbnak és idősebbnek fogsz tűnni.

5.,Bye-bye szam alatti karikák

Számolj le a táskákkal és a sötét foltokkal a szemed alatt. Használj egy a bőröd árnyalatánál kicsivelvilágosabb korrektort. Legyen krémes állagú hogy könnyebben elkend, de vigyázz ne vigyél fel sokat mert ha azok beleszáradnak az apró ráncokba akkor még jobban kiemeli a hibáidat. Szépen, egyenletesen kend el hogy a foltok eltűnjenek. A szem alatti világos területtől még frissebbnek, kipihentebbnek fogsz tűnni és a szemeid et is jobban kiemeli.

Jó sminkelést!

Nesze!Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr65652873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása