Nesze!szer

Marc Jacobs: az utolshow

2013. október 02.

marc jacobs lv1.jpg

Egy ideje már rebesgetik a hírt, de azért nem gondoltuk volna. Aztán néhány órája Párizsban kiderült, hogy Marc Jacobs 16 esztendő után tényleg elhagyja a Louis Vuitton fedélzetét. Nem tudni, miért, ő azt mondja, szeretne a saját márkájára koncentrálni. De az igazság ugye mindig odaát van. Egy biztos, neki köszönheti a cég, hogy már nem csak a táskáiról, utazóbőröndjeiről ismerik őket, hanem igen, a ruhákról is. Illetve ő kezdte a művészekkel való együttműködéseket is, amit utána persze minden más brand lemásolt.

És az utolshow-n Marc azért rendesen odatette magát, igen látványosan búcsúzott el a márkától. Volt körhinta, szökőkút, nagy fejdíszek, gyönyörű darabok, öt inspiráló hölgynek címzett kollekció. Eleve egy ütött az óra indítással vette kezdetét a bemutató. Azt nem tudni, ki lesz még az utód, sokan beszélnek a Balenciagatól távozott Nicolas Ghesqueiéréről (jól írtuk, jujjj...). Kíváncsian várjuk, merre megy tovább a márka és Marc mivel rukkol elő a jövőben!

ITT nézheted meg az utolshowt!

marc jacobs lv2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr855547536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása