Nesze!szer

Benefit, az igazán cuki márka

2013. október 01.

 

 benefit nagy1.jpg

 

Sok-sok évvel ezelőtt az amerikai Indiana állam egy kis városában született egy ikerpár, Jean és Jane. A kicsi Jean hajpántot viselt spagettiből és a szentjánosbogár fényével kente be arcát, míg Jane a Schokorosinen nevű édességet rágcsálta hosszú órákon keresztül, majd azt M&Ms-re cserélte. Már kiskorukban imádták a sminkeket, a kozmetikumokat, a különlegességeket, és természetesen, mint minden gyermek a finom édességeket. Az emberek mindig mondták, hogy mennyire különlegesek a csemeték és igazuk is lett, hiszen egy nemzetközi smink márkát alkotott meg a testvérpár.

 

benefit girls2.jpg

 

Aztán mikor felcseperedtek, már tudták, hogy mi lesz az, aminek az életüket szentelik. 1976-ban indították el karrierjüket San Fransiscoban, amikor megnyitották első kis üzletüket, ami a The Face Place nevet kapta és leginkább egy édességboltra emlékeztetett a hangulata. Itt mutatták be először és elsőként a világon azt a ,,fake its" nevű terméküket, ami azonnali hatást eredményezett a problémás bőrre. Maga a hely, a vidámságuk és a természetesség egy olyan make up filozófiát teremtett meg, amely ma már világszerte ismert. A vendégek szívesen jártak a testvérekhez, nagyon szerették a két lány humorát, de legfőképp a szépségszalonjukat. A kis üzlet sokáig működött San Frasiscoban, de az ikreknek ez nem volt elég, többre vágytak. 1993-ban pedig egy merész lépést tettek azért, hogy nevük bekerüljön a világmárkák közé. Lecserélték a The Face Place nevet és helyette megszületett a Benefit Cosmetic, ami még inkább tükrözi termékeiket. A cég neve sokkal pimaszabb, vidámabb és csalogatóbb lett, a csomagolásról nem is beszélve, hiszen egyből az édességekre, a csokoládéra vagy a cukrokra gondolunk, ha meglátjuk a termékeket. Mindez meghozta a két testvér számára a várva várt sikert, hiszen nemzetközileg is ismertté váltak és olyan nagy cégek neve mellett tűnnek fel, mint például a Louis VuittonNagyon népszerűek lettek a modellek, a hírességek és a rocksztárok körében.

 

benefit girls.jpg

 

elle-exclusive-watch-the-benefit-cosmetics-film_GB.jpg

 

benefit girls3.jpg

 

Aztán bővült a családi üzlet, ugyanis 2008-ban egy leánygyermekük és egy unokahuguk is csatlakozott, mint profi sminkesek. Hihetetlenül tehetségesek ők is és nem meglepő módon nagyon jól tudnak játszani a púderrel és a színekkel. Született szépségszakértő mindkét lány. A Benefit egész arculata a jó kedv filozófiáját tükrözi, mint ahogy Jean és Jane mondaná, a legjobb kozmetika a nevetés, tehát nevess szabadon, hisz azt öltöd magadra!

Több, mint 35 országban érvényesítik, hallatják mottójukat, ami a ,,fake it 'til they make it”. Sajnos nálunk csak interneten keresztül lehet hozzájutni a kozmetikumokhoz, de azért imádjuk.

Nesze!Orsi

 

benefit még2.jpg

 

benefit még.jpg

 

 

Benefit-Cosmetics-Colour-Line-shades-eye-shadows-glosses (1).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr505541556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása