Nesze!szer

Őszi varázslat Potter nélkül

2013. szeptember 14.

sleek ősz.jpg

A Sleek nevű sminkmárkánál is hajaznak (sminkeznek?) az őszi trendekre. A vintage jegyében meg is jelentettek egy 10 féle árnyalatban kapható pirosítókból álló kollekciót, és egy hozzájuk tartozó szemhéjpúder palettát is, ami nemcsak belülről, kívülről is felidézi bennünk az ősz színeit, a mesébe illő kis csomagolásukkal. Na de nézzük kicsit részletesebben!

 

blush--antique.jpg

 

Blush in Antique (1390,-Ft)

Ezt a nevet adták a pirosító családnak. Nekünk első ránézésre olyan Marie Antoinette korszakot idéző, mert rögtön két variációban is felviheted magadnak. Amennyiben csak arra vágysz, hogy kislányos bájodat előcsalogasd, akkor egy réteg felvitele is tökéletes (így olyan mintha csak highlightert használnál), ha viszont inkább intenzívebb pirulást szeretnél, jöhet rá még akár 2-3 réteg is.

 

i-divine--romance.jpg

 

I-Divine Romance Palette (2590,-Ft)

Igazi kis romantikus hangulatot idéz fel bennünk ez a paletta (egy kis gótos beütéssel), amin 12 féle árnyalatot találunk, amikor szuper pigmentáltak, vagyis elegendő egy réteg, hogy azt a színt lássuk magunkon, amit a palettán. Nappali vagy esti sminket is készíthetünk vele, de ha éppen füstös tekintetre vágysz, arra is tökéletes. Ami még nagyon tetszett nekünk, az árnyalatok elnevezései:

Court In Cannes (bronz metál)

Propose In Prague (matt tempera barna)

Pretty In Paris (ezüst metál)

Meet In Madrid (arany metál)

Forever In Flroence (csokoládé ezüst glitterrel)

Love In London (matt fekete mély zölddel ezüst csillámmal)

Bliss In Barcelona (metál kékes-lila)

Lust In LA (olíva bronz szatén)

Roamnce In Rome (matt kékben fényes kék glitter)

A Vow In Venice (szatén őszirózsa)

Marry In Monte-Carlo (metál lila-rózsa)

Honeymoon In Hollywood (matt lilában ezüst glitter)

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr45513396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása