Nesze!szer

Mindent a primerről

2013. szeptember 09.

primer.jpg

Gondoltátok volna, hogy a makulátlan bőr eléréséhez szükséges folyamat egyik kulcsszereplője szinte láthatatlan? A primerek, azok a kis balzsamos, többféle formában és kiszerelésben kapható krémek, amik arra hivatottak, hogy előkészítsék bőrünket az alapozáshoz, de ezen kívül számos más előnyük is van, például:

1.kiegyenlítik a bőr felszínét,

2.ha alapozás előtt primer réteget viszel fel, az alapozód tovább tart, és a nap végére is a helyén marad,

3. megelőzi a bőr kifényesedését

Nesze! Tipp: A primer akkor fejti ki legjobban a hatását, ha az alapozó réteg felvitele előtt vársz legalább öt percet.

És gyorsan ajánlunk is egy terméket, ami már kapható és szerintünk szenzációs.A Douglas választékában jelent meg néhány hete: IsaDora Under Cover face primer a neve. Anti-aging hatása is van és annyira bársonyossá teszi a bőrt, hogy csak na. Már felkenni is olyan jó érzés! A szem körüli duzzanatot is csökkenti, ott koffeinnel és uborkakivonattal dolgozik. Mattít és hidratál is a szőlőmag segítségével. Nekünk nagyon bejött, mert a bőrpírral is szépen bánik! (6 990 Ft)

Nesze!Dóri

 

UndCovFacPri_closed.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr975483382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása