Nesze!szer

Világsztárok együtt a Loreálnál!

2013. szeptember 04.

loreal girls.jpg

Eva Longoria, Julianne Moore, Freida Pinto, Doutzen Kroes,  Julianne Moore, hogy csak néhány nevet soroljunk, akik mind szerepelnek a L'oreal új videójában. De a középpontban Jane Fonda áll. Láthatóan jól érezték magukat együtt ezen a new nudes kampány forgatásán, igaz, ez még csak a kulisszák mögötti filmecske.

Mondjuk, mi megint elcsodálkoztunk Eva Longoria hangján, a hekkesnél hallottunk hasonlót a Római-parton... elég negédes az egész, de azért igen szép mindenki. Jane Fonda pedig 75 évesen... hát, köszönnénk azért ezt a kinézetet majd akkor!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr205495316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evighed 2013.09.05. 13:06:53

Azta.. Brad Pitt, vagy Edward Norton hangját hallottad már? Vagy ök mind csak a Stohl Bandi hangján vannak meg? ;)

Advanced Flight 2013.09.05. 13:24:16

Teljesen logikus végül is, hogy a színésznő Longoria hangja elviselhetetlen, a modell Kroes hangja pedig rendkívül vonzó és erotikus :-)

beautyka 2013.09.05. 14:12:03

@evighed:
á, csak a csala zsuzsáén ismerjük meg...D
süti beállítások módosítása