Nesze!szer

Mint a mesében

2013. augusztus 30.

BP_08-21_CDC_2.jpg

Első ránézésre olyan, mintha egyszerre jelenne meg előttünk Csodaország, és a világ legszuperebb cukrászdája. És most nem egy szelet sütire gondoltunk, hanem a Sigma Beauty nevű sminkmárka legújabb trendkiadására, ami a Créme de Couture nevet kapta, és amit a cukorka színei ihlettek. A teljes kollekció egyébként egy 16 színű szemhéjfesték palettából, és a hozzá tartozó, 3 féle árnyalatban kapható pirosítóból áll. (szeptember 9-től kaphatóak)

Mi teljesen beleszerettünk, gyorsan csekkoltuk is a márka honlapját, mert szerettük volna a teljes készletet felhalmozni, sajnos ez nem jött össze, Magyarországra ugyanis nem szállítanak, csak Ausztriába. De szerencsére más oldalakat is ismerünk, ahol azért működik a behozatal. Na, mennyit is kell még aludni karácsonyig:?

Nesze!Dóri

 

 

CDC_presale1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr115483874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása