Nesze!szer

Exkluzív: megérkezett az új Moss kollekció

2013. július 21.

kate-moss-carphone-warehouse-vogue-19jul13-pr_b_426x639.jpg

Kate-Moss-Carphone-warehouse-3-Vogue-19Jul13_b_426x639.jpg

Itt a bizonyíték miszerint a világhírű modell, Kate Moss nem csupán a kifutók fényűző világában állja meg a helyét. A napokban debütált ugyanis saját  kollekciója.

Szakmájából adódóan talán arra tippelnél, hogy valamelyik menő divattervezővel karöltve dobott piacra egy ruhakollekciót, vagy egy – a nevével fémjelzett parfümöt (volt ilyen, ugye....). Azonban most nem erről van szó, és itt az ideje a sztereotípiáktól is elszakadni: a modell most menő tablet és telefontokokban utazik, amit nemrégiben mutatott meg a nyilvánosságnak. A dizájnos kiegészítőket a Carphone Warehouse felkérésére készítette. Külön jó hír, hogy a „The Kate Moss Acessories Collection” névre keresztelt kollekció július 24-étől landol az üzletekben és online is megrendelhető lesz. Az árak roppant kedvezőek, hiszen egy iPhone tokhoz 15 angol fontért, míg egy tablet tokhoz 50 fontért lehet majd hozzájutni, tehát semmiképpen sem a felső tízezret célozza meg. Azonban nem csak egy opció kínálkozik, hiszen Kate az iPhone 4-től kezdve az 5-ön át a Samsung Galaxy S4-re is tervezett egy-egy mutatós darabot (nem hülyeség, ugye?!). Valljuk be, kellett már egy kis frissesség a véráramba, bizonyos tekintetben véve elég gyér a választék e téren. „Azokból a dolgokból merítek inspirációt, amiket szeretek” Sok múlik a textúrán és a részleteken– árulta el Kate, aki igyekezett a tervezés szinte minden folyamatában részt venni. Az elkészült darabokon éppen ezért a saját egyénisége is visszaköszön. Letisztult elegancia egy cseppnyi rockos beütéssel keveredve. Valóban közel áll Kate szívéhez a projekt, hiszen a márka logójának a csuklóján díszelgő tetoválást, azaz egy horgony jelet választott.

A közös munka olyannyira jól sikerült Kate és a Carphone Warehouse között, hogy valószínűleg a jövőben is számíthatunk majd tőle néhány extrém újdonságra. Ígérjük, majd szólunk!

Nesze!Bogi

(Ha tetszett a post, csatlakozz a Nesze!szer vidám közösségéhez a facebookon ITT.) 

Kate-Moss-Carphone-warehouse-8-Vogue-19Jul13_b_1080x720.jpg

Kate-Moss-Carphone-warehouse-12-Vogue-19Jul13_b_1080x720.jpg

Kate-Moss-Carphone-warehouse-14-Vogue-19Jul13_b_1080x720.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr85416738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása