Nesze!szer

Anyák napi Bomb nyeremény!

2013. május 05.

bomb vad rózsák ajándékcsomag.jpg

Hol volt, hol nem volt. Úgy gondoltuk, hogy Anyák napjára meglepünk benneteket egy játékkal, mert azért kényeztetés jár a mamiknak és egyáltalán. Tudjátok, hogy igen kedveljük a Bomb Cosmetics készítményeit, így szövetkeztünk velük. Kiválasztottunk velük közösen egy olyan ajándékcsomagot, ami szerintünk minden anyuka örömére lenne.

Vad rózsák a neve és mondjuk is, mi van benne. 1 darab Pink lady Fürdőbomba, 1 db Fürdőszív Fürdőbomba (ez az egyik kedvencünk!). 1 szuper cuki szelet Pink párduc szappan, 1 rózsaszirom fürdőtulipán (nem hervad el sose!) és egy igazán csodás Rózsatánc fürdőmuffin. A csomag értéke 4 790 Ft és hosszan adja a kényeztetést annak, aki kapja. (A Mammutban lévő Bomb üzletben meg is tekintheted esetleg!)

Mi vállaljuk, hogy a nyertes számára, ahová kéri, oda ki is szállíttatjuk a csomagot. Így a hét elején már ott is lesz a meglepetés annak, akinek szánod. Már, ha te van a szerencsés. Mondjuk is, mi a teendő!

1. Erősen örülnénk, ha tetszikelnéd és megosztanád ezt a posztot.

2. A természetes kozmetikumokat forgalmazó Bomb facebookos oldalára is mondjad azt: like. ITT teheted meg!

3. Postold a Nesze facebookos oldalára egy kedvenc mondatodat, vagy képedet az Édesanyádról, vagy valakiről, akit jó anyukának tartasz! (Jöhet bármilyen megható, tudjátok, hogy vevők vagyunk rá, zsepink is van bőven)

Sok sikert, reméljük, nagy örömet szerzünk ezen a szép napon valakinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr675281076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása