Nesze!szer

Véforralóan szép a májusi MAC

2013. április 18.

TempRising_PR_BeautyAlt_72.jpg

Lenge ruhák, tűző napsütés, szexi bikinik, vízpart, és persze a fülledt éjszakák.  Itt tartunk most, pedig két hete még hótapostunk. Utóbbi hangulatát ragadja meg a MAC legújabb kollekciója, a Temperature Rising, mely fémes csillogásával mindenkit magával ragad. Nekünk mondjuk az augusztusi forróság jutott eszünkbe a kollekcióról, de sebaj. A domináló színek a lila, a rózsaszín, a bézs, a barna és az arany a visszatérő 90-es évek hangulatát hozza el nekünk, persze kicsit modernebb köntösbe bújtatva. A rúzsoktól, szájfényektől garantáltan ragyogóbb a mosolyunk, a szemhéjpúderek és szemceruzák ellenállhatatlanná és csábossá varázsolják a tekintetünket. A bronzosító szuperül kiemeli az arccsontot, és jól jön akkor is, ha kicsit megpirultunk a napon és szeretnénk elfedni arcunk (olykor a rák színébe hajló) vörösségét. A bronzosító olaj tökéletes barnaságot biztosít és máris úgy fogunk kinézni, mint ha most érkeztünk volna egy tengerparti nyaralásról (nem pedig a szemközti irodából).  A hozzájuk illő Mac-es neszeszerrel pedig biztos helyen tudhatjuk a féltve őrzött sminkjeinket. Már egy termék valami izgalmat tud csempészni a külsőnkbe, és ha kellő magabiztossággal viseljük akkor mi leszünk az éjszaka királynői. Májustól kenheted ezeket magadra. Mi már igen várjuk. Ezek a férfiak esetleg nem járnak hozzá? 

Nesze!BettyBoo

(Rúzs: 6200 Ft, szájfény: 5800 Ft, szemceruza: 6800 Ft, szemhéjpúder: 14990 Ft, pirosítók, bronzosítók:7300-8700 Ft-ig, körömlakk: 3600 Ft, bronzing olaj:6900 Ft, neszeszer: 8300 Ft)

 

TempRising_PR_Ambient2_72.jpg

 

 

TempRising_PR_Ambient1_72.jpg

TempRising_PR_Beauty_72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr195232865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása