Nesze!szer

Fashion Week után és közben...

2013. február 26.

fashionw2.JPG

Tavaszi trendelő

Kíváncsiak vagytok, mibe érdemes bújnotok tavasszal? Van itt minden! Kockás, piros, kék, fényes, csíkos, rövid, hosszú.



Kék minden mennyiségben

Akik alig várják, hogy színekbe borulhassanak, mint a virágok, azoknak bizony ez a tavasz ideális szezonnak ígérkezik. A kék szinte minden árnyalata trendi lesz, lesz is választék bőven az üzletekben. A legszebb darabokat talán a Burberry álmodta meg, a színátmenetes kabát például szerelem volt első látásra - nekünk. A Gucci sem tétlenkedett, királykék szettjei feltűnőek, és ultra nőiesek. Kevésbé merész megoldások is születtek hétköznapi viselet céljából, ilyen a mindenki által jól ismert farmeringek újragondolása. Az Akris fehér szoknyával, betűrve szerette, mi azt mondjuk akárhogyan viselheted, a határ a csillagos ég! Például egy olyan csíkos nadrággal is párosítható, mint a Balmain fekete- fehér darabja. Nekünk abszolút bejönne ez a szett.

fashionw1.JPG



Pinktől a mélybordóig

A kék mellett a másik befutó szín az idén a piros. Vörösen izzóan, vagy bordóba fordulva, mindegy, a lényeg a tüzes eredmény. Nincs konkrét ruhadarab, mindenen megjelenik a kifutón, az utolsó gyűrűig is. Mégis blézeren a legmerészebb úgy, ahogyan a Dsquared2 modelljén is látható. Ha nőies ruhákkal viseljük egyáltalán nem lesz kirívó az összkép, csak némileg feljavítja az ‘unalmas’ fekete-fehér szabványt. Emilio Pucci már merészebbre vette a figurát, lángvörös estélyi ruhája maga a tökély! De a Chanel cuki, pink és piros közötti színárnyalatát - talán cseresznye piros - se felejtsük ki, főleg, hogy a gyöngy kiegészítővel mennyire bájos végeredményt alkotnak.

fashionw4.JPG



A smaragdzöld az új fekete!

A zöld sem maradhat ki a sorból. A fűzöldtől a smaragdig szintén mindenféle árnyalat közül válogathatunk. A smaragdzöld bár nem éppen egy vidám szín, attól még nagyon szeretjük. (Igen hatásos!) Az Akris szoknyája erre a jó példa. Amúgy szintén egy farmeringgel is el tudnánk képzelni, akkor hétköznapokra is hordható lenne. Ha már átlátszó, és csipke, mint, ahogyan azt a mellékelt ábra is mutatja, úgy már inkább partiszett. Aki már unja a kisfeketét, lecserélheti egy smaragdzöld rucira, leheletnyi különbség, mégis óriási változás!

fashionw6.JPG



Valami örök

A fehér és fekete színek nem meglepő, hogy minden szezonban feltűnnek. Anyagukban, és díszítésben a romantikus és a dögös stílusok keverednek. A fényes hatás átlátszó muszlimmal párosítva még mindig favorit a tervezők között. Merészebbek lettek ugyanakkor a dekoltázsok, egészen köldökig érnek, vagy teljesen átlátszó anyagot használnak. Kinek mi a határ, vagy az van-e egyáltalán?!

fashionw3.JPG



Kockásat a csíkossal

A 2013-as tavaszi-nyári mintákat nézve szinte nem maradt ki semmi a palettából. Kockás, csíkos - hosszanti és vízszintes -, pöttyös, minden van. A nagyok pedig úgy tanítják, hogy vegyíthetjük is őket egymással. Így a Balmain a kockást a csíkossal, Az Aquliano.Rimondi a rombusz mintát a csíkossal együtt vonultatta fel. A pöttyös már kicsit visszafogottabb szetteket produkált, úgy, ahogyan a Chanel kifutóján, egy bőr szoknyával viselte a modell a fekete alapon fehér pöttyös blúzt. Jason Wu egy romantikus kisruhában álmodta meg a pöttyeit, nekünk ez szintén első látásra szerelem volt!

fashionw5.JPG



A peplumnak lőttek

A peplum tiszavirág életű volt, újra a fodroké a főszerep! Ahogyan a Guccinál látható, az ujjrész fodros, amivel vigyázni kell, mert optikailag teltebbnek mutatja a felsőtestet. Deréktájon, sőt, még nadrágon is fodrok uralkodnak, úgy látszik visszatért a spanyol hullám. (Sebaj, mi szeretjük ezt a temperamentumos feelinget!)

Nesze!Livi

(forrás: style.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr435105394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása