Nesze!szer

Csúcspillák

2013. január 09.

InExtremeDimensionLash-Beauty-72.jpg



A MAC legújabb szempillaspirálja a spirálok netovábbja. Ahogy a MAC minden terméke, ez is pehelykönnyű állagú, miközben a tőtől a végekig bevonja a szálakat, tehát extrán dúsít, hosszít és erővel tölti fel őket. Utóbbi azt jelentheti, hogy ha valaki rád néz, le sem tudja majd venni rólad a szemét, amit az ébenfekete pilláidnak köszönhetsz. Tekinteted minden falon áthatol, és ha jól rebegtetsz, minden fal „leomlik”. Ez csak azért lehet fontos, hogy a pasik elolvadjanak és egy kacsintásra ellágyuljanak. (sic!)
Komolyra fordítva a szót! A spirál sörtéi szilikonból készültek, így alkothatnak tökéletesen szétválasztott pillákat. Elsősorban dúsít, és vigyázzunk az első használatoknál, ugyanis összeragadhatnak a szempillák. Érdemes a sörtéről lehúzni a fölösleges festéket, majd ha kevésnek érzed, felvinni még egy réteget. Kicsit hasonlít a MAC Zoom Lash spiráljához, bár szerintünk azzal könnyebb bánni. Tetszik az új spirál, kipróbáltuk, ultra pillákat kaptunk, ám nem vagyunk teljesen elragadtatva. Ez valószínűleg a mi lemaradásunk, ugyanis hozzá kell szoknunk a szilikonfejhez (természet lányai vagyunk…), de egy barátnőnknek kifejezetten a kedvencévé vált… Pattanj hát járműre, siess az utadba eső első MAC üzletbe és kérj egy próba-spirálozást! (Nézd meg, neked hogy válik be!)

Nesze!Detti

MAC IN EXTREME DIMENSION LASH Black Extreme 5 900 HUF

InExtremeDimensionLash-Ambient-72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr685008378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása