Nesze!szer

NISSAN ELLE MICRA - a piros kis fekete

2012. december 12.

elle kocsi.jpg

A Nissan Micra ELLE az 1,2 l-es, normál szívóüzemű, 80 LE teljesítményű, háromhengeres benzinmotorral, vagy a kifinomult 1,2 l-es, közvetlen befecskendezésű, kompresszoros feltöltésű (DIG-S) motorral érhető el, mely utóbbinak 98 LE a teljesítménye, CO2-kibocsátása ugyanakkor csak 99 g/km. Na, ez neked mond valamit? Nekünk konkrétan nem sokat. Minket, nőket, teljesen hidegen hagy a lóerő meg a szívóüzem. Azt szeretjük, ha egy kocsi kis formás, praktikus, stílusos és olyan, mint egy női táska - sok minden elférjen benne.
A Nissan ezt már rég sejtette, így kollaborációba kezdett az Elle magazinnal és Párizsban már be is mutatták ezt a kis csudi kocsit, amit a képen is láttok. Eddig is pöpecek voltak a Nissan autók (nekünk nagyon bejövősek), de most ez az összedolgozás olyan lett, mintha megalkották volna a tökéletes kis feketét. A hatás nem marad el, ha kiszállsz belőle. Nem szorít, nem közönséges és ott domborodik, ahol kell. Sejtet, de nem hangoskodik. Franciásan nőies. (Egyébként az itthoni Elle online felületén a három perc Lami Julival a kedvencünk!)

elle kocsi2.jpg

Na jó, most már nem ajnározzuk tovább az autót, mert úgyis látod, amit látni kell. Van kedved felpróbálni a kocsit, megnézni, hogy állna neked? Mit viselnél hozzá? Találtunk egy szüpér kis játékot a Nissan Magyarország Facebookos oldalán - ezért kérdeztük.  A feladat is igazán stílusos: minden hónapban össze kell állítani egy saját kollekciót a megadott témára. Az összeállításban csak egy kötelező elem van: a csodaszép, piros Micra ELLE. Ezen kívül szabad a pálya. A kollekciókat mindannyiunk kedvenc szerkesztőjével alkothatjátok meg (nem, sajna nem a Vogue néni), amit a www.polyvore.com oldalon találhattok. (Ezt ugye kedvelitek ti is, meg mi is, hisz használjuk rendesen!) Az elkészült összeállításra a Nissan Facebook-oldalán lehet gyűjteni a szavazatokat: a havi nyertesek egy teljes hétvégét tölthetnek a Micra ELLE-lel, míg a játék végső győztese ajándék kozmetikumokkal teli viheti haza egy hétre. Na, ki szeretne egy toronnyi rúzst, hogy a téli bulikban tündököljön?! Mi biztosan, hajrá csajok! Jelige: kicsi kocsi stílusosan száguld!

Kattints, játssz és teremts divatot a Micrával!

http://www.facebook.com/nissan.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr314952491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása