Nesze!szer

Eva Longoria sminkje

2012. november 03.

eva longoria smink.JPG

A minap írtuk a L'oréal új spiráljáról. Utána többen is kérdeztétek, hogy készült a képen Eva Longoria sminkje. Íme, a hivatalos válasz rá, milyen termékekkel és hogyan.

MAGIC PASSION LOOK

A Lumi Magique alapozóval egységesítjük az arc színét, szerkezetét. A Lumi Magique Highlight korrektorral kivilágosítjuk a szem alatti területet, majd fénnyel borítjuk az orrnyerget, az arccsontot és teszünk egy pöttyöt az áll közepébe. Ujjunkkal finoman összedolgozzuk és fixáljuk a True Match púderrel. Az orcák természetes ragyogását a The Blush Candy Can Pink árnyalatú arcpirosítóval emeljük ki kontúrmentesen. A szemkiemelés első lépéseként a Color Riche LeKhol 101-es Midnight Black éjfekete szemceruzával kontúrozzuk alul felül a szemet és a vízvonalat kihúzzuk. Majd a Color Infaillible 014-es Eternal Black tartós, szikrázó fekete szemhéjpúderrel finoman átsatírozzuk a ceruzával kiemelt területeket. Szempillákat a vadonatúj Volum Million Lashes Excess, éjfekete, túlzóan drámai, dúsító és ívelő szempillaspirállal fessük ki. Fantasztikusan szenvedélyes lesz a tekintet! Az ajak természetes ragyogásához válaszd a Color Riche 235-ös Nude árnyalatú hidratáló ajakrúzst. A smink a körömlakkal lesz tökéletes, válaszd a Color Riche Le Vernis körömlakk 211-es árnyalatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr674882707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása