Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. október 17.

GlamourDaze_Beauty_72.jpg

MAC - Sweet November!

Új hónap, új kollekció. Unalmas is lehetne ez az ismétlődés, de a MAC mindig kitesz magáért, úgyhogy cseppet sem bánjuk, legfeljebb a pénztárcánk, de a színek és a csillogás kárpótol minket… szóval értitek! A vége mindig öröm, feltéve, ha nem eszeveszett módjára kapkodjuk a polcról a kincseket rejtő dobozkákat, csak azt visszük haza, ami igazán megszólít. Ezen a héten a mértékletességet gyakoroljuk, biztos azért az intő szavak.

A Glamour Daze kollekció már az ünnepi (értsd: karácsonyi) összeállítás része. Az elit osztály budoárjait, az 50-es évek bájos csábítóit idézi fel bennünk, minden kelléket megadva, hogy ezt a vonalat, modern kivitelben vihessük tovább, bonthassuk ki. Cseppet sem a füstös a szemmel hívogat, hanem a letisztultsággal, a csillámok szemkápráztató ragyogásával. Utóbbit mondtuk néhányszor az elmúlt időben, de nincs mit tenni, fényleni kell. A diszkó korszakot elfeledve, ez egy letisztult és kifinomult irány, ám ha megnézitek a termékeket, fenséges, elit, „high-fashion” stílusúak, tartalomban és külcsínben is. Milyen jó, hogy a MAC elhozza nekünk mindezt!
Végeláthatatlan felsorolásba nem kezdünk, novembertől kapható az üzletekben. Persze bemutatjuk, mit várunk epekedve…

GlamourDaze_Ambient_72.jpg


Először is mindent, hiszen a csillám a mindenünk! Ezen belül a Skinfinisht (8200 Ft), mert ahogy az arccsontra feltesszük, percekig képesek vagyunk a fürdőszoba tükörnél a multidimenzionális csillámok játékát figyelni. A Fluidline-ok (6000 Ft) is gyöngyházfényben ragyognak, ferde ecsetet belemártva pillanatok alatt és könnyen húzható vele tusvonal. Ha már itt tartunk, a csillámos ceruzák (5800 Ft) a gyengéink… Sajnos ez most sima Kohl Pencil, amiről azt kell tudni, hogy önmagában nem igazán tartós, de a legjobban satírozható, és ha szemhéjpúdert dolgozol rá, bírni fogja a strapát. Emellett, intenzív mélységet ad a szemnek, annak természetes csillogását még jobban kiemeli. Mindegyik ceruzában fekete alapon lesznek a csillámok: vörös, arany, zöld és fekete gyöngyöcskék. Mindehhez műszempilla hatású extrafekete szempillafesték (5900 Ft) dukál.
A szemhéjfestékek az ún. Extra Dimension Eyeshadow típusúak (5900 Ft). Nedvesen is használhatóak, csakis a MAC által, a púderekhez kifejlesztett Fix+ nevű termékkel, mely a vízzel ellentétben, nem szárítja ki ezeket a por állagú szemfestékeket. Nedvesen persze elmélyül a színük, tartósságukat is növeli, hiszen másképpen tapadnak. Én minden sminket bázissal kezdek, de bőrtípustól függően, egyébként elképzelhető, hogy a csupasz bőrre is jól tapad. Ezt majd kipróbáljuk, amikor már itt is lesznek a boltokban ezek. 

GlamourDaze_LineUp_72.jpg


A szájfények (5900 Ft) és rúzsok (6200 Ft) is gyönyörűek, de most nem kezdünk bele óda hosszúságú ömlengésbe, úgyis tudjátok, mennyire szeretjük az ajakfestést. A színük legyen meglepetés, persze mindegyik telis-tele lesz csillámmal. A pontot az i-re a csillámos körömlakk (3900 Ft) teszi fel, képernyőn keresztül nagyon bírjuk, de majd az elő találkozás után mondunk véleményt.
Még egy utolsó, személyes nézet. A csillám nem ciki! Az egy dolog, hogy most divat és mindenki ezt tolja, de ne csak ezért viseld. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket! Magaddal és a világgal is akkor teszel jót, ha az aprószemű változatot keresed (ún. glitter), hiszen ezek csillogása is ütős, ám szemcséjük méreténél fogva nem lesz közönséges.
Két hét múlva tobzódhatunk is a pompában!

Nesze!Detti

GlamourDaze-ExtraDimensionSkinfinish-Superb-72.jpg

GlamourDaze-NailLacquer-EverythingthatGlitters-72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr284853069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása