Nesze!szer

Húzd össze szépen magad!

2012. március 31.

 

 

Mivel ma este egész biztosan sokan buliba vagy vacsizni mentek, gyorsan mutatunk egy jó kis pakolást. Ott mutat csak szépen a smink, ahol üde már maga az arcbőr. A pórusokkal sokaknak adódnak problémáik, így orvosoljuk ezt. Sokkal egységesebb lesz a bőrfelszíned és selymesebb, összehúzza azt, amit kell! Munkára fel! 

Végy egy tojást, egy uborkát és egy kanál lisztet (teljes kiörlésű legyen, a simában sajnos semmi hasznos anyag nincs, se a testednek, se az arcodnak!) Hámozd meg az uborkád és zúzd jól össze turmixgépben. Egy villával habosítsd a tojást, majd öntsd össze őket. Ezután jöhet hozzá lassan a liszt. Ha azt túl flöttyösnek érzed, tehetsz még egy pici lisztet hozzá. Tisztítsd le az arcodat, a legjobb, ha ásványvizes permetet fújsz a vattára és úgy teszed ezt (Avéne, Szentkirályi, Vichy pl.) Negyed órát hagyd fent kb a pakolást, nézd meg mondjuk ezeket a kis szösszeneteket egyszer-kétszer. Jó szépülést!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr524351963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása