Nesze!szer

Celeb lurkók és a tavasz

2012. március 12.

 

 


Nagyon úgy néz ki, hogy az időjárás is kezd átállni tavasz-üzemmódba, kedveljük is ezen tettét nagyon. Végre kimozdulhatunk otthonról, anélkül, hogy vacognánk. (Ha igazán stílusos szeretnél lenni, a Women' Secret W'Eau Garden illatát ajánlanánk a tavaszi szabadtéri programokhoz -isteni fehérteás finomság már 2 990 Ft-tól)

A sztárok csemetéi is biztosan nyaggatták anyát meg apát, hogy induljanak már a játszóra ki. Jessica Alba, Angelina Jolie, Alyson Hannigan, Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon, January Jones, David Beckham és Orlando Bloom kézen is fogták az elmúlt napokban a lurkókat és megindultak a világba. Beckham apuka Lakers meccsre vitte Brooklyn fiát, Alyson Hannigan mami pedig vásárolni tipegett a cuki Satyanaval. Vannak akik Los Angeles egyik parkjába andalogtak sétálni (Jessica Alba és Haven), de olyanok is akadnak, akik a vasárnapi misére igyekeztek (Reese Witherspoon és Deacon). Ti merre mentek a hosszú hétvégén?

Nesze!Dia
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr644312578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása