Nesze!szer

Eladó a Carrie kéró! Költöznél?

2012. március 11.

 

 

 

Kérjük alássan, ez itt a stex és New York rovatunk.  Ezt az eladó ingatlant ugyanis nem az Expressz apróhirdetései között találtuk. Nem is olcsó az áru, de kincset ér. A Szex és New York legendás apartmanjáról van szó.
Itt éldegélt Carrie Bradshaw hat évadon keresztül. (A West Village-i, Perry Street 64. szám alatt található ház 9,65 millió dollárért, azaz körülbelül 2,2 milliárd forintért vásárolható meg. Az 1866-os építésű lakás öt hálószobát és 3 fürdőszobát rejt - Carrie mégis csak egy hálót használt. Oké, igazából ez azért volt így, mert a New York-i házikó csak a külső jelenetekhez szolgált, a többit már stúdióban vették fel. Ezért valószínű, hogy a gardróbban sem maradt véletlenül egy pár Manolo Blahnik semA híres lépcsős jelenetek miatt mégis rajongóik százai járnak arra nap, mint nap, még tornacipőban is...)
Na, költözöl? Tudod, utána már csak Big-hez lehet!
Nesze!Dia

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr794309015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása