Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2012. február 28.

 

 

 
Engedd át magad!
 
Szerelem, víz, kékség, mélység. Megszállottá tesznek e szavak, akarom, akarom, akarom.
Merülj alá, engedd, hogy körbe öleljen, táncolj a hullámokkal, emelkedj a magasba…
Hagyd, hogy a MAC elrabolja a szívedet! Hogy mi ez a nagy felhajtás? A MAC Chenman
nevű kollekciója. Chen Man jelenleg a kínai divatfotózás sztárja, világszerte ünnepelt, fiatal
hölgy, művész. A köztudatba akkor robbant be, amikor a shanghaji Vision magazinnak készített címlapokat. Óriási hatással volt az emberekre, egyszerre volt meglepő, félelmetes,ugyanakkor tiszteletreméltó. Földöntúli látásmódja és esztétikai érzéke modelljeiből a legjobbat mutatja meg. A fotózást a számítógépes technikák virtuóz kezelésével ötvözi,mégpedig úgy, hogy 3D technikák alkalmazásával lélegzetelállító végeredményt produkál. Mi is írtunk ugye nem is olyan régen róla ITT
Varázslatos a kollekció!
 
 
A Mineralize Duo szemfestékek a jin-jang szimbólumot ábrázolják, utalva ezzel az energiák egyensúlyára, az örök körforgásra, az állandó változásra – szerelem, víz, érzelmek. Egy tégelyen belül kb. hat szín keveredik, képtelenség felsorolni, tapasztald meg! Szemünkre és körmünkre a kék árnyalatai kerülnek, a tenger ihlette kékek: tengerészkék, mélykék, csillámkék, királykék tömör feketével keverve. Izgalmas párosításként lilát és rózsaszínt álmodtak ajkunkra. Szénfekete, extra dús pillák a korona a sminkre, az elmaradhatatlan Zoom Fast Black Lash (5100 Ft) teszi ezt velünk. E spirálról tudni kell, hogy kb. két hét, amíg a használat során eléri azt a textúrát, amivel már jó dolgozni. Szemöldökünket a színtelen szemöldökzselé (Brow Set, 4600 Ft) rendezi és tartja a megadott íven egész nap.
Nesze!Detti
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr264219275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása