Nesze!szer

Diana hercegnő visszatér a vásznon

2012. február 11.

 

 


Már várható volt, hogy készüljön az angolok egykori kedvenc hercegnőjéről, Dianaról is egy életrajzi film - manapság ez a műfaj nagyon megy és Kate Middleton is felidézte sokakban őt. A Caught In Flight címet viselő alkotás főszereplője Naomi Watts lesz. "Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy olyan ikonikus nőt személyesíthetek meg, mint Diana hercegnő. Kihívás lesz őt eljátszani!" - mondta a szerepéről. A rendező Oliver Hirschbiegel, akinek szintén nagy öröm a walesi hercegnéről filmet készíteni (ő rendezte egyébként A bukás - Hitler utolsó napjait, ami kicsit morbid most ide, de...).

 

 

A történet a hercegnő utolsó két évet dolgozza fel, amikor Károlytól már külön élt, majd aztán a válást is kimondták. Lady Di ebben az időszakban kétségbeesetten kereste a boldogságot - százas zsepis filmre számítunk tehát. Mivel a mai napig viták folynak a haláláról, kíváncsiak vagyunk, hogy a rendezők melyik álláspontot választják majd a filmhez, melynek idén kezdik meg a munkálatait. A szívek hercegnőjének is hívták Dianát. Szívesen megnézitek majd a mozit?  

Nesze!Dia

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr374092759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása