Nesze!szer

A karcsú test meg a szép lélek

2012. február 10.

 

 

Hol volt, hol nem volt, van egy szalon, vagyis hivatalosan esztétikai központ, amiről picit mesélnénk nektek. SolenneMed a neve. Azért csak kicsit regélnénk, mert ez megtapasztalásra való. Fogyasztást, alakformálást ugye hirdetnek mindenhol. És kiáltanak csodákat, szinte oda sem kell menned és már leesik rólad a nadrágod útközben. Ebben az újpesti csudi helyben soha nem mondanak olyat, ami valótlan. (Műtét nélkül fogyasztanak viszont!) Lemérnek, tudós géppel megnéznek és kiderül, hol és mennyit kéne leadnod, alakulnod, esetleg híznod. És nem rácsatolnak egy gépre, aztán uccu, hagynak, hogy majd lesz valami, hanem rád szabva adnak segítséget. (A legprofibb masinákat találod meg náluk.) Van dietetikus is, ami azért hasznosság. Plusz tudnak egy extrát még, nekünk ettől tetszik ez a hely különösen. Egy olyan kozmetikus hölgy is a csapat tagja, aki pszichológus is egyben. Mert sokszor a testen lévő felesleg vagy lerakódás az lelki probléma miatt van, emiatt gyűjtjük magunkra a páncélt. Ilyen testi-lelki kombóval és világbajnok gépparkkal még nem találkoztunk Magyarországon, de az egész hely "aurája" valami igazán különleges, más... Nem csak a test szépül, hanem a lélek is náluk, hisz nem futószalagon foglalkoznak a betérővel. Legyen az egy narancsbőr eltüntetése, vagy a kötényhasé, amely szülés után maradt ott, van megoldásuk a problémádra. De annak is segítenek, aki esetleg sérülés miatt nem sportolhat egy ideig, van rá masinájuk, hogy ne felejtsenek azok az izmok.. Lelkesítő esztétikai központ, a karcsúsítás az ascendensük és a szépség testileg és lelkileg. Minden egyéb infót megtalálsz ITT, szerintünk érezd magad jól náluk, csak a felesleges kilóidat veszítheted...

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr504089904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.10. 20:39:39

Ahogy a honlapot nézem, az árak sem olyan égbekiáltóan magasak:)

beautyka 2012.02.10. 20:48:37

@szepszonja:
Nem, igazad van. Sajna, van rossz tapasztalásunk olyan helyekről, ahol futószalagon bánnak a vendégekkel, ezért is üdítő ez a hely. Az ár és érték rendben.
süti beállítások módosítása