Nesze!szer

New York vagy egy gyönyörű fehérnemű jöhet?

2012. február 02.

 

 

A minap már postoltunk, hogy Helena Christensen a Triumph Essence arca, illetve teste, de akkor még nem tudtuk, hogy már náluk is itt vannak a spéci február 14-ére kitalált gyönyörűségek a boltokban. Hát, sikerült is gyorsan beleszeretnünk egy Valentin szettbe... (Üzennénk a férfiaknak még mindig és már megint, hogy az alkalom itt dübörög, tessék nyugodtan nekünk finom anyagból készült édes kis semmiségeket vásárolni!) Csipkék és csodák egész konkrétan ezek, nem csodálkozunk rajta, hogy Helena adta magát hozzá. (Igazság szerint prémium kategóriás fehérneműk ezek, de a minőségük is önmagáért beszél.) Ja, van a szettek között egy kifejezetten menyasszonyoknak való is, tehát ha idén mondod ki a boldogítót, látogass el egy Triumph boltba! 

Éééés, van még egy kérdésünk. Szeretnél esetleg New York-ba utazni, utat nyerni? Örülnél esetleg egy Tiffany ékszernek? Megmondjuk az őszintét, mi tudnánk mosolyogni hozzá. Találtunk egy játékot az oldalukon, nem is bonyolult. Angolul van, de a pofon és az egyszerűség jegyében született. Nincs sok teendőd, mi már be is jelentkeztük. Na jó, igyekszünk nem összeveszni veletek azon, ki nyeri az utat a Nagy Almába! Link ITT.  Szerintünk a video szépséges... oké, New York is az lenne. Hajrá Nesze lányok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr54050587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása