Nesze!szer

Fiúk a glóbusz körül - ránc nélkül

2012. január 16.

 

 
Méregdrága ruhaköltemények, cipők, amelyekről még álmodni sem merünk, tökéletes haj,és smink. De tegyük csak a kezünket a szívünkre, és valljuk be az igazat! Amikor George Clooney sétál végig pimasz mosolyával a vörös szőnyegen, a divat rögtön nem is érdekes annyira. Még félre csúszott nyakkendőjét is megbocsájtjuk neki. Íme a 2012-es Golden Globe dögös alfahímjei!
 
Mintha Hollywood-on nem fogna az idő. Persze, ott a botox, meg a spirituális feltöltődés, egyszer azt is olvastuk, hogy valaki nyershúson élt, mert állítólag az jót tesz a ráncoknak. De szerencsés gének hiányában egyik sem érne semmit! Nincs mese, ők mind tökéletesek, ezért is irigykedünk a csajaikra, vágyakozunk utánuk, és néha-néha elképzeljük, milyen is lenne egy Brad Pitt mellett elaludni esténként. Bár szerintünk ez a haj, amivel a Golden Globe vörös szőnyegén feszített Pitt, egyáltalán nem volt előnyös számára. Ennél még a Ha eljön Joe Black tejszőke sérója is jobban állt neki, pedig az sem volt egy utcára való stílus. De szó szerint elnézzük neki. 
 
 
George, George! Húsz évvel ezelőtt is épp úgy festett mint most, őszintén kíváncsiak is vagyunk, húsz év múlva is csak olyan ráncai lesznek, amelytől nemhogy öregebb, inkább szexisebb lesz? Volt néhány rosszindulatú pletyka, miszerint Clooney meleg, de talán még ez sem érdekelne minket, végülis igyis-úgyis elérhetetlen, a szemeinknek pedig édes mindegy, hogy a lányokat vagy a fiúkat szereti. Bár az idei díjátadóra egy csinos szőkével jelent meg, akiről már megénekeltük, hogy wrestling bajnok egyébként. Mindketten mázlisták, rájuk mondhatják, hogy ütős páros!
 
 
 
Kicsi lányként, Mel Gibson kék szemei voltak a rajongás tárgya. Jó néhány év kellett, hogy megvilágosodjuk, Ewan McGregor szemei sokkal igézőbbek. Na, például ő is egyike azon sztároknak, akikről nem tudni, mit isznak, esznek (vagy mit nem), de simán letagadhatna tíz évet. Kezdésnek, de talán többet is. Valamiért a Red Carpet hímjei most nem találták el az egyensúlyt a sármjuk és a hajuk között, Ewan-nek több zselét sikerült rákennie tincseire, ettől zsírosnak tünt, főleg az erős világításban. Elég lett volna egy borsószemnyi is. De legalább nem lóg a szép szemébe. 
 
 
 
Na, mi a helyzet? Mondta nagy kedvencünk, Joey a Jóbarátokban. Ez már a múlté, Matt LeBlanc idén egy másik sorozatért zsebelhette be a Legjobb férfi főszereplő díját. A haja megőszült, állítólag alkohol problémái is voltak, de szemlátomást még mindig ott él benne az a dögös olasz pasi, aki minden lánynak elcsavarja a fejét. (Jelentkezhetnénk egy csavarásra?)
 
 
Leonak még jobban megbillent a keze, mint Ewan McGregornak. Az ő haja már csak tömény zselé volt. Mégis illik őt is dícsérni, hiszen ahogy nagymamáink szoktak fogalmazni, a ‘tejfölösképű’ srácból igazi sztár lett az évek folyamán. Jól áll neki, hogy korosodik. A körszakáll jó választás volt, az öltöny is peckesen állt rajta, még néhány év, és talán a csajozás is abbahagyja. 
 
 
 
Jean Dujardin neve talán annyira nem ismerős, mint a fenti szépfiúké, mégis elég csak a szemébe nézni...és máris benne van a Golden Globe legszebb pasijai között. A némafilmes című filmben nyújtott alakításáért kapta meg a Legjobb férfi főszereplő díját vígjáték kategóriában. Ő lesz tehát George Clooney egyik ellenfele. Külsőre van is miért aggódnia George-nak. Neki még a haja sem rossz. Könnyebb helyzete volt, mint a fentieknek, ha hosszabb lenne a séró, tuti, ő is túlzselézte volna. Ehhez nem értenek a pasik - lássuk be.
 
 
 
 
Igazság szerint kiesik a sármos szépfiú kategóriából, de nem tudjuk nem megemlíteni a vén kujon Morgen Freeman-t, aki napszemüvegben közlekedett az egész gála alatt. Biztosan jó indoka is volt rá, de divatozás szempontjából sem utolsó megoldás. Ha jobban megnézzük, ő sem öregedett semmit, az ősz haj, és szakáll teszi nagypapissá, amúgy ráncokat itt sem vélünk igazán felfedezni. Hát, kedves fiúk és férfiak, köszi nektek ezt a kis szemlegeltetést. Jövőre veletek ugyanitt!
Nesze!Livi 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr923556458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása