Nesze!szer

Neszeles: Demmer Erika

2012. január 15.

 

 

Ugye, tudjátok mi az a plus size model? Aki nem csontsovány, hanem teljesen átlagos alakkal rendelkezik, de persze szépséges. Demmer Erika egy olyan lány, aki az egyik legsikeresebb magyar hölgy ebből a kategóriából. Nem keveset dolgozik a világban - büszkék is vagyunk rá! (A Glamour Women of the Year fotózásán találkoztunk vele, köszönet érte!) Most belestünk a táskájába, mi is az, ami mindig nála van?!

A tatyó egy csini LV volt, ugyanúgy, mint a pénztárca is.

- Ez a kedvenc márkám, mert ha valami, hát ez nagyon strapabíró, valamint nem szeretem, amikor egy táskának a benne lévő cuccok adnak formák. A Louis Vuitton-nak remek, előre megformált darabjai vannak. Fontos még, hogy kicsi, mert én mindig annyi bőrönddel utazom, elegek azok, így kéznél csak a legfontosabb dolgokat tartom.

 

 

Sminkeléshez szükséges dolgokat nem nagyon visz magával Erika, hisz a fotózásokon festetlenül kell megjelennie. Ám van, amit sosem hagyna otthon. Ez a Carmex, amely az ajkainak nyújt megfelelő ápolás, főleg ilyen szeles időben. (A sminkesek kedvence is!) Egy Benefit testpúder lapult még a modell táskájában. Egy finom szemcséjű termékről van szó, amelyet a nyakára, mellkasára és karjára szokott paskolni.

 

 

 

- Olyan ez, mint egy jó photoshop. Gyönyörű, egyenleges bőrt varázsol. Minden nőnek ajánlom!

 

 

Ékszert is találtunk Erika táskjájában, méghozzá egy igen pratikus kis darabot. Hogy egy ilyen szép LV ne a földön kössön ki, a plus size szépségnek van egy kövekkel kirakott, összecsukható táskafogasa. Ezt csak előkapja, ráteszi az asztal oldalára és már meg is oldotta a kulturált tárolást. Imádtuk! Egy állandóan útközben lévő nőnek nem hiányozhatnak a technikai feszerelések sem a táskájábaól. Egy fehér IPad 2-esen tárolja a képeit, blogol és válaszol a mélekre. Könnyű és kis helyen elfér. Köszönjük, hogy kicsit leleslkedhettünk!

Nesze!Livi

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr913549304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása